|
ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 32> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КГБ ај кажи ми како тоа Сатаната бил син на Бог? Значи според тебе? И не чекам да ти се јави на сон па да ми кажеш ако кажуваш кажувај одма не ми барај по книги
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Satana bil sin Bozji no posle sluckata vo Edem Satana stanal protivnik na Jehova ili klevetnik. |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КГБ чекам до 17:50,после тоа па-па.
|
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе овој ме скапа од чекање.ќе ми помине времто за Молитва.Ауууууууу што бил тежок човек,одговорите како со клешти да му ги вадам.Ајде бе ееееееееееееејјј,намуртенко еден,побрзај,ми футна Молитвата. |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ефенди уше чекаш одговор?
|
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали е точно КГБ дека Јеховините Сведоци го сметаат Сотоната исто така за Божји Син?,т.е. како втор Божји син покрај исус?
Изменето од efendija - 23.Март.2008 во 17:21 |
||
|
||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve linkovi:
http://www.watchtower.org/e/lmn/article_10.htm http://www.watchtower.org/e/20060715/article_02.htm |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А, стигна КГБ. Здраво.
Јас вчера ти поставив едно прашање за вашето верување дека 1914 исус дошол на земјава, Ефендија објасни нешто убаво, но ајде, од прва рака да чуеме. Кога точно, каде, кој Го видел....Зошто? Благодарам |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Materijalen dokaz sakash? |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Javno se izvinuvam nemav nikakva namera da navredam nekogo
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KGB mozes li da mi dokazes deka Jehovini svedoci se vera a ne sekta...?
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka si pravime pretpostavki i diskusii vo veter... Rabotata e sto koga Bog naumuva neshto da stori, Toj dosledno i dokraj go sproveduva svojot plan. Nikoj ne mozhe da go sopre, nitu da go izmeni toj plan. Sotonata ne e dostoen Bozhji sopernik, toj samo mozhe da bide Negov sluga. Zatoa pomislata zoshto Sotonata ne go smenil Bozhjiot plan e samo edna neodrzhiva spekulacija, kako sto se i site obidi za odgovor na nea. P.S. Ne sakam da pomislite deka so ovie zborovi se obiduvam da ja namalam vrednosta na vash*te argumenti, naprotiv tie se intelektualno moshne izdrzhani, no sakam da go potenciram prviot i osnovniot aksiom koj chesto go izumuvame vo nash*te diskusii, a toa e deka Bog e semokjen i nikoj ne mu e ramen - nikoj nemozhe da go pobedi ili nadmudri. Bozhjiot plan raboti ! Изменето од Messenger - 23.Март.2008 во 06:05 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Evangelos imash eden cin od mene zatoa sto vistinski se potrudi da go odgovorish prashnajeto.
Mi se spie aj utre ke prodolzime. |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |