![]() |
|
Не за НАТО, да за Уставното Име |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 33> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ne sum mnogu ubedena vo toa...
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Бакојани: Двете страни подготвени за решение
Макфакс 21.03.2008 13:16 Дора Бакојани Грчката Министерка за надворешни работи рече дека нејзината Влада и Македонија се посветени на решавање на долгогодишниот спор околу името на Македонија. „Ние разменивме идеи, кои што ја нагласија волјата на двете влади да постигнат решение“, рече министерка Дора Бакојани, по средбата со македонскиот колега Антонио Милошоски, јави АП. Таа додаде дека двете земји со задоволство ја очекуваат средбата под покровителство на ОН во вторник во Њујорк. Милошоски и Бакојани разговараа во присуство на американскиот помошник државен секретар Даниел Фрид, при што се заложиле за изнаоѓање на взаемно прифатливо решение за спорот со името. OVA NE MIRISA NA DOBRO, STO KE KAZETE VIE? |
||
![]() |
||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
AKO AMERIKA I EVROPA MISLIT DEKA NIE TREBIT DA VLEZIME VI NATO, KE VLEZIME, I NIKOJ NEMAT DA GI PRASHAT NI GRCITE NI BUGARITE NI ShIPTARITE!!!
TAKA DA NEMAT SO DA SE PLSASIME ID NISTO AKO MISLIME DEKA SME POZELNI VO NATO!!! I USTE NESTO : AKO SE SLUCIT NEOCEKUVANOTO "DA NE VLEZIME VO NATO NASITE VOJNICI OD IRAK ,AFGANISTAN I SL. TREBA VEDNAS DA SE POVLECAT!!! |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
позелни што значи? |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Кажано е се. Нема НАТО, ние си го сакаме своето уставно име.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
[/QUOTE] a,toa veto,...za k*rovo zdravje li e vo "pravilata",....shtom go ima ,...znachi sekoj moze i da go upotrebi,...ne pomaga tuka ni amerika ,..ni sveti petar ,...ako nekoj saka da go stavi,....ke go stavi,....,e sega drugo parashanje e ,.dali ke bide od negov interes ,..ako go napravi toa! [/QUOTE] A zoshto mislis deka samo grcite imaat pravo na veto i deka nekoja drzava ne mojt da go upotrebit svoeto pravo na veto nekogas protiv grcija??? Ednostavno mnozinstvoto odlucuva!!! Dokolku NATO ne ne saka im velit na grsite iskoristete go vetoto i vo toj slucaj "I VOLKOT SIT I OVCITE NA BROJ"SAMO OVCAROT NIKADE GO NEMAT |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Зборот е МАКЕДОНСКИ и означува САКАН ....ПОСАКУВАН..ти неписмен букару..!!!
пс
А велиш..дека си ја проучувал св.Климентовата Школа ???.
Да не си бил зад Карпатите тогаш бе ...??!.
![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Да не си бил зад Карпатите тогаш бе ...??!.
![]() I TOA SO "ZAD KARPATITE" E E TUGA PROPAGANDA(NAJVEROJATNO GRCKA ZATOA STO I NARODITE STO ZIVEAT ZAD KARPATITE DENES TVRDAT DEKA I TIE SE OD ZAD KARPATITE A VO ISTORIJATA NA GOLEMATA PRESELBA NA NARODITE NIKADE NE PISUVA DEKA NEKADE OVIE NARODI SE SRETNALE NEKADE(LOGICNO NA KARPATITE) MAKEDONCITE NE SE DOJDENI OD ZAD KARPATITE TUKU SE TUKA OD POSTANOKOT NA COVEKOT!!! I NIKOJ DA NE ME UBEDVIT DEKA DOSLO NEKOE DIVO I NECIVILIZIRANO PLEME OD ZAD KARPATITE I GI PRETOPILO ANTITE - NAROD SO PISMENOST,TRADICIJA I KULTURA!!! mOZE DOSLO NEKOE PLEME (MALUBROJNO) I SE ASIMILIRALO!!! Изменето од alekso_2000 - 23.Март.2008 во 13:50 |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
|
I TOA SO "ZAD KARPATITE" E E TUGA PROPAGANDA(NAJVEROJATNO GRCKA ZATOA STO I NARODITE STO ZIVEAT ZAD KARPATITE DENES TVRDAT DEKA I TIE SE OD ZAD KARPATITE A VO ISTORIJATA NA GOLEMATA PRESELBA NA NARODITE NIKADE NE PISUVA DEKA NEKADE OVIE NARODI SE SRETNALE NEKADE(LOGICNO NA KARPATITE) MAKEDONCITE NE SE DOJDENI OD ZAD KARPATITE TUKU SE TUKA OD POSTANOKOT NA COVEKOT!!! I NIKOJ DA NE ME UBEDVIT DEKA DOSLO NEKOE DIVO I NECIVILIZIRANO PLEME OD ZAD KARPATITE I GI PRETOPILO ILIRITE - NAROD SO PISMENOST,TRADICIJA I KULTURA!!! mOZE DOSLO NEKOE PLEME (MALUBROJNO) I SE ASIMILIRALO!!! [/QUOTE] izdleda si dobar i po istorija, da ne sakas da ja promenis istorijata slucajno? ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
izdleda si dobar i po istorija, da ne sakas da ja promenis istorijata slucajno? ![]() KOGA MOZE COVEKOT DA GO UREDUVA SVETOTO EVANGELIE - PISMO NAPISANO OD BOGA TOGAS ZOSTO DA NE MOZAM JAS DA JA IZMENAM ISTORIJATA KOJA I TAKA NE E BEZGRESNA I E PISUVANA OD LUGE A MODIFICIRANA OD AKTUELNATA VLAST!!! I AKO CITAS POVEKE ISTORII KE VIDIS DEKA ZA ISTIOT NASTAN VO RAZLICNI IZDANIJA PISUVA RAZLICNO !!! A AKO MISLIS DEKA OVA SO GO IMAM NAPISANO NE E TOCNO RAZGLEDAJ GI FAKTITE I KE TI SE RAZJASNIT!!!! |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
izdleda si dobar i po istorija, da ne sakas da ja promenis istorijata slucajno? ![]() Да не те пропуштив (и) тебе..та индиректно некако ми приговараш..
Ако си одтаму..твој проблем..еве самиот се спомена..и си кажа.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Vaka sega Novace!!!
Jas tebe ne ti prigovaram oti na tvojot post koj go citirav indirektno so postot na cro nemat na so da se prigovarat oti toa e samo sarkazam! Inaku procitaj go mojot originalen post i belkim ke svatis so sakam da kazam!!! Ocigledno deka si go svatil sosem pogresno!!! |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
|
Господине алексо..длабоко извинение до тебе ..дури и пред и да разберам каде сум некого погрешно разбрал..
Благодарам
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |