IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Боки 13
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Боки 13

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 19>
Автор
Порака
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 04:43

nemoj ne se maci da go brkas,deteto ne moze da trca..........
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:34
blagodaram za linkot i bas sakav da ja pogledam izjavata na vesna petrusevska za koja pisuvase MAKiJAVELI i malku se sporevme okolu toa.pa koga go vidov snimeniot materijal pa stvarno sramota. Boki li e toj sto treba da ni bide vo centar na vnimanieto vo drzavava   i uste da pisuvame celi stranici/ova vazi za postovite upateni na moja adresa   od makjaveli- na kraj se razbravme na vzaemno zadovolstvo/.pa ne vidov nisto loso vo izjavata na vesna koja glasese vaka :ne ! nema kvaliteti i tolku.po celoto izgledano "intervju" se slozuvam so ostanatite sto gi procitav vo najnovite postovi -sramota si igraat majtap .mislam deka za toa i go snimale.zalno... a imame tolku uspesni mladi lugje so koi se gordeam i sum srekna sto gi imame, a bojan neka si brka rabota i ponatamu i neka si uzivka vo dobrata zarabotuvacka! dali mislite deka slucajno ja snimile vesna i pobarale izjava? jas mislam ne !vesna nema dlaki na jazikot ke go kaze ona sto go misli a imase doblest i da ja procitame neznam na koja tema koga se obrati so ime i prezime na forumot si go kaza svoeto, se potpisa so polno ime i prezime,se zablagodari na dobrite i losite kritiki i ne pozdravi site.stoejki gi prima i niskite i visokite udari.si ima svoj stav i ne e licemerna ,znae da proceni sto e dobro a sto ne ,kako i nie tuka. koj znae znae ,koj ne neka se raduva na takvite kako bojan."Svako ima svoje veselje"-velat srbite.Pa samiot bojan mi izgleda zbuneto vo svoite izjavi na snimkata....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:37
Originally posted by zagor zagor напиша:

ОСТАЈ,ГОСПОД И КАЈ НЕГО ГИ ИМЕШАЛ ,ЛОНЧИЊАТА!

vo pravo si
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:43
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

I posle ke mi kaze nekoj..Serger,Vergej me sisase..Covece..se prasuvam samoo kolkav llonec mu stavile vvrz glava sisale..dodeka se gleda vlakno..rezulatot e vidliv..jbg..ne mi se dopaga..a taman resiv pak da go brkam

brgu ke go stignes samo resi se ,so tolkava snaga tesko deka ke moze da "bega" za lonecot za sisanje :imam eden takov vo koj spremame sarma za nova godina pa da ni se najdat za nekolku dena

Изменето од super babicka - 23.Март.2008 во 03:44
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:49
ARSIN- zemi nosi si go doma ako ti e ubav,i mene mi e ubav ,milo dete na baba,.pa da vidime koj prv ke go fati

Изменето од super babicka - 24.Март.2008 во 00:27
Кон врв
ganeto1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ganeto1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 15:28
lellllwe.........luge jas sum bogami..nov clen......za boki moze da se pise 100 strani ama za zal jas ke kazam samo nekolku recenici.. Bojan Jovanovska-ala Boki 13 e obicen televiziski produkt t.e. pravi golema budala od sebe i zarabotuva golemi pari....vsusnost i ne zarabotuva bas mnogu ama aj taka da kazam..... Golem propust na a1-tv e toa sto nedovolno se angazira vo vrska so " top show".....neka zemat primer od alsat-m..souto na big mama t.e. fat mama inaku za pravenej smeii 1 liga e pozz
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 20:07
Боки 13 ми е супер мене
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Katz Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јуни.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Katz Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:01
*Ограничување у лифтови е 6 човека или 1/6 Боки13.

*Боки мрзи лифтови и лифтови га мрзив њега.

*Единица за притисак е Pascal [Pa] или Boki13 [Bo]. Boki13=10^5 Pascal-и

*Боки не може да биде у бестежинску состојбу.

*Кд Боки иде на плажу он не плаќа плажарину, он вади градежну дозволу.

*Бокита нема да га собере на форум... треба да се направи интернет 2.0

*Боки изнајмуе фудбалско игралиште за да си гу испегла хаљину.

*Бокиев "алат" и Боки су обратно пропорционални.

*Не постои дрво на кое Боки може да се обеси.

*Боки во една прилика изјави дека не е педер, тој ден се слави денеска како први април.

*За Бокита чак и Италија е мала штикла.

*Кд боки рипа Банџи пада право у пекол.

*Боки кд ке се мери на вагу она му га покаже његов број на мобилан.

*Гете ни има покажано како изгледа светска бол, Боки ни има показано како изгледа светска глад

*Не постои Дедо Мраз, Петар Пан, и момент у кој Боки не е педер.

*Боки кд ослабне десет кила не му се познава.

*Боки е позант човек, пет пута е добија покану за у Џери Спрингер Шоу.

*Боки е много привлачан, има сопствену гравитацију.

*Боки сере у каду.

*Сунча се Боки на плажу, дојде Гринпис и га врати у море.

*Кд Боки би се одлучија за липосукцију, ке ги задовољи светске потребе за сапун.

*Милка му е спонзор на Бокита ама само за доручак.

*Сенка на бокита има 150 кила.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:16
I SHTO SEGA
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:24
Katz..mnogu smesno..ke se zasrknev..se e toa veke cueno..bidi invetiven,lesno e samo imeto da go smenish
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Мишичасти Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Јуни.2008
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мишичасти Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 01:33
Боки користи кајш од фирмата „Екватор“
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 23:33
не........стварно, многу убаво ми е да го гледам секси салцето на боки како извира од неговата тесна облека
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 23:36
Јас не можам да престанам да се воодушевувам на прекрасниот тен
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 01:44
A pak frizurata, prekrasnoнамигнување
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.