IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 32>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:11
tragedijata e votoa sto "oni" ja imaat izmeneto biblijata za nivni potrebi!!!sum imala sreka da mozam da imam diskusuja si jehovini svedoci ,i veruvaj deka mnogu moi prasanja ostanaa bez odgovorтага
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:13
јасно Марија.....веке сите знаеме за тоа...тие да биле „права вера„ немаше да одат со проскпекти во рака по луге....туку лугето ке одеа по нив и ке беа признаени а не секта
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:13
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Ев.....ај да бидеме малце пологички настроени. Од тоа што било порано и до тоа што е денес. Немој да ми речеш дека Јеховини сведоци не се секта и дека имаат свои права и сл. Јас знам што вели Библијата мнооогу добро. Ама некој да ми продава памет кој го сонува прво па потоа го кажува (значи не вреди ништо) не може! Зашто ти не се сложиш со тоа што зборевме дека тие и на некој си начин го одобруваат самоубиството..? Јас не се осекам надуена во верата ниту пак НЕприземјена.....искрено ако ме прашаш цело време му се смеев зашто не знаеше што да одговори!

Ne odgovori na prashanjeto dali si pravoslavna.
Jas koga se zacleniv na forumov fino lepo si postirav:
Skrab Skrab-post
Skrab Skrab-post
Skrab Skrab-post...
Vie odednash mi naripavte kako da sakate da besilka da me nosite, sreka dojde Templarot i ponudi solomosnko reshenie
Namesto besilka "Zosto da ne go ubieme so Magnum, i volkot sit i ovcite na broj"...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:14
друже не ми е чудно што сеуште не си сватил што сум.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:15

јасно Марија.....веке сите знаеме за тоа...тие да биле „права вера„ немаше да одат со проскпекти во рака по луге....туку лугето ке одеа по нив и ке беа признаени а не секта

I Katolickata Crkva e oficijalna priznaena ama toa ne gi sprecuva racete da si gi natopat so krv na desetici milioni nevini zrtvi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:16
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

tragedijata e votoa sto "oni" ja imaat izmeneto biblijata za nivni potrebi!!!sum imala sreka da mozam da imam diskusuja si jehovini svedoci ,i veruvaj deka mnogu moi prasanja ostanaa bez odgovorтага

Ne si naletala na mene
Imam magistrirano na PMF
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:17
и што има врска со мене тоа?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:18

Aj odi spij.
Kasno e.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:18
Originally posted by KGB KGB напиша:

Ne si naletala na mene
Imam magistrirano na PMF
PMFзбунетостзбунетост
Eee ne sum naletala na tebe,ti mnogu visoko letasнамигнување
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:18

Па и православните ја имаат изменето Библијата за нивни потреби.
И јас сум имал среќа да зборувам со православни и исто така многу од моите прашања останаа без одговор.
И шо сеа?
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:19

Aj odi spij.
Kasno e.

не бе грешка си рано е.

Патем Ев......зашто не го оставиш тој да си каже? па ти не си јеховин сведок

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:20

Ne si naletala na mene Imam magistrirano na PMF

PMFзбунетостзбунетост

Eee ne sum naletala na tebe,ti mnogu visoko letasнамигнување

Odi spij.
Docna e.
Se ti e ispomeshano vo glavata.
Posle dobriot son ke smislish dobri repliki koi ke mu gi kazesh na zlobniot cicko KGB
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:22
овој сите не успа пошо не знае шо да одговоринамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:22
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Па и православните ја имаат изменето Библијата за нивни потреби.
И јас сум имал среќа да зборувам со православни и исто така многу од моите прашања останаа без одговор.
И шо сеа?
  pa i ti ne si naletal na negoтага
a koj saka da najde odgovor na prasanje ,treba da go bara na vistinskoto mesto!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.