|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 603604605606607 1869> |
Автор | ||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Emi normalno, na prvi mora kirija i smetki da se platat, a kako ke gi platam ako ne zarabotam nekoj denar |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...fakajte se za rabota curi , ne tuku samo se falite...aj da vidam koja sho znae da gotvi...ili neznae...whatever...pish*te nesho...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....glasnogovornik ne e za djabe.....mi zaglavi rucnata....mnogu stiskav....
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....ti napisavme celo meni....zemi citaj....i biraj.... |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti na gotaovo dojde
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e sho sve poznati stvari, i baba mi znaeshe toa da gotvi, daj nesho iznenadite... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...honey, jas radi tebe se otkazav od strudla so visni, i preminav na jabolka .....ti sega taka....
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ama nesh drugo de...
...NO SHTRUDLA NO... |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto e ova Moiramnogu si go raspekmezila ovoj.........punjaç.......praznaç...........sto li bese........
|
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve nesto Kocanskooriz |
||
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ova ne ti trebase
taman resiv ne jadam
|
||
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ich ne e romantichno servirano... ...daj druga slika... ...fala za ovaa...ama ja koa jadam sakam da uzivam-em ubaa cura da zgotvi am ubao jadenje em ubavo servirano da e...sve po tokmu... |
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
napraviv i kolaci
|
||
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...taman go naviknav magareto da ne jade-mi crkna...stopankata mu... |
||
Внеси реплика | страница <1 603604605606607 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |