IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 32>
Автор
Порака
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:06
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

zar vo Makedonija ima jehovini svedociизненадувањеизненадувањеизненадување
za mene ,tie se edna od najjakite sekti koja"hara "momentalno,pogotovo ovde na zapad!!тага

uhaaa, gi ima najmalku 25 godini, jas bev uste vo osmoletka koga setaa po kukite . imaat crkva vo Radisani . i da, se slozuvam so tebe, dosta jaka sekta se.

Дејствуваат организирано.Одат по домови и делат нивна литература,а сета нивна активност ја оправдуваат со фактот дека Иса а.с.-Исус бил активен и самиот се движел од место во место проповедајќи.
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:08

za mene ,tie se edna od najjakite sekti koja"hara "momentalno,pogotovo ovde na zapad!!тага

Gotovi ste
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:09
Пошто гледам дека КГБ е online ,секако ако има воља да ми одговори,би го прашал:Зошто Јеховините Сведоци ја одбиваат Трансфузијата на крв?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:10
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

uhaaa, gi ima najmalku 25 godini, jas bev uste vo osmoletka koga setaa po kukite . imaat crkva vo Radisani . i da, se slozuvam so tebe, dosta jaka sekta se.

Gotovi ste   
Nema kade da begate
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:11
Originally posted by efendija efendija напиша:

Пошто гледам дека КГБ е online ,секако ако има воља да ми одговори,би го прашал:Зошто Јеховините Сведоци ја одбиваат Трансфузијата на крв?

Efendija ako znaesh angliski da pastiram link?
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:12

зашто им е забрането демек од нивниот Јехова голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:12
Lele be brat efendija!!!

Mi go zede prasanjeto!ne si Fer!!!!

No ok,bar ke doznaam i Jas!!!

Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:12
Originally posted by KGB KGB напиша:

Gotovi ste
Gotovi??daj devlopiraj ,za da mozam da te razberamнамигнувањесреќа
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:13

Efendija ako znaesh angliski da pastiram link?

Бујрум.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:14

Gotovi ste

Gotovi??daj devlopiraj ,za da mozam da te razberamнамигнувањесреќа

Site luge ke stanat Jehovini Svedoci imame razraboteno shema
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:15
да бе вие ке не натерате со нож под грло. дај жити се не кажувај вицеви голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:15
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

зашто им е забрането демек од нивниот Јехова голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Ајде да видиме,како тоа ќе го објасни КГБ.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:16
ај да се смееме голема%20насмевка
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:16
Naj zalosno ,vo vrska so jehovinite svedoci ,e sto koga im se postavuva prasanj,za odgovor mora da se çeka eden izvesen period!!
Ili da proverat vo knigite ,ili pak da se konsultiraat so nivnite "pretpostaveni"!!
Seuste ne sum ja imala taa sreka da razgovaram so nekoj jehovin svedok ,koj vednas bi odgovoril na prasanje!!!
Zalosnoтагаmilslam deka im e okraniçena upotrebata na sopstveniot umтага
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.