![]() |
|
Kолку сте се промениле |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 18> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislam deka napreduvame..........
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
promenite se dokaz deka napreduvame vo zivotot
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
SE NAPRAIV-KOSTUR
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
dobro e koga se menuvam
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
nemam ni vozacka
------------------------------- Pa shto...jas imam...samo da se falam so nea...do kola ne mozam da priparam... i sega...ne samo shto zaboraviv da vozam... tuku...i posle prashuvate dali sum se promenila... eeeeheee... ni mama vishe ne me prepoznava... |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Se promeniv..stanav po nervozna za razlika od porano
![]() |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
многу
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
nemam ni vozacka
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
па отеков во нозете ако е промена тоа
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
ti se znaes
![]() cudno za nekoj so osmo. ![]() sigurno si imal cudo od uciteli ![]() Изменето од eurydice - 21.Март.2008 во 23:31 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ti vikam ja
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Loso dete!! ![]() (vidi, stvarno ne sum fina..) ![]() |
|
![]() |
|
Znam
|
|
![]() |
|
vekje ne se trudam da bidam fina kon lugjeto sto ne mi se bitni
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |