|
ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ |
Внеси реплика | страница <1 23456 32> |
Автор | |
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, и јас Му благодарам што ме упатил на правиот пат, на патот на оние на кои што ги дари Своите благодети, а не на патот на оние кои што ја предизвикаа Неговата лутина, ниту пак на патот на оние кои што во заблуда скршнаа!
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Толку голема болка ви се евреите, што една шака луѓе не може целиот Алахов народ да ги победи... |
|
pecko
Група Регистриран: 10.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jezivo.......uf so e toa be?????imam cueno deka se sektasi....pa neznam .....vo sekoj slucaj skraja da e....
|
|
leeeeeeeeeeee
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas zanam deka tie oruzje nikako ne fakaat vo raka..deka mnogu problemi si imaa vo SFRJ
|
|
|
|
konjot grom
Група Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sho se
kaj nas vo ohrid zabranet im e vlez vo site privatni dvorovi i domovi (zs eden od svedocite go shieja so 30-tina konci)
Greetings fom allways suny Ohrid Изменето од ACELERA - 01.Јуни.2007 во 13:38 |
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konjot grom jahovite svedoci sekade gi ima.no ne treba so losho da se izrazuvame ama samo rechi im oti znajsh koj si vo Bog.drugo neznam kako mozat tolku da se shirat ko verata im je greshna.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
коњот гром...
мене ич не ми напраи мерак со твојов коментар, демек ќе покажуваме колку сме попаметни со тепачки, ко некои сељачишта... секоја ерес, вклучувајќи ја и таа на Јех. Сведоци, може да се разобличи со силата на аргументот и силата на Духот кој ја води Црквата, бидејќи вистината е на наша страна... зар ние ќе стануваме ситни души ко муслиманите??? |
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve sum ovde iskariote,za da se soocime povtorno! Bujurm prodolzi... Изменето од connected - 22.Декември.2007 во 20:56 |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ереси..НИШТО ДРУГО!!!ЕДЕН Е БОГ!!ИСУС ХРИСТОС
|
|
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам едно прашање за Јеховините Сведоци:Зошто кога Библијата го потврдува Пеколот и неговата вечност,вие тоа го негирате?
|
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAM NEGATIVNO ISKUSTVO SO JEHOVINITE SVEDOCI.
SAMO KE KAZAM CISTA SEKTA I GOLEM BIZNIS |
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isus e sin Bozji. Isto kako sto Avraam beshe spremen da go zrtvuva svojot prvoroden sin taka Jehova go zrtvuvashe Prvoroeniot Sin- Isus. |
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pekolot e metaforicen. Pekolot znaci vecno unishtuvanje. Ako Bog gi stavi nevernicite vo vecen pekol kade sto ke patat vecno togsah moze da se kaze deka Bog e sadist,naprotiv Bog e Ljubov. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа каде ќе одат тогаш неверниците, т.е. нејеховите?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |