IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Како се викаше?????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се викаше?????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
Автор
Порака
VE007MK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VE007MK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 16:02
Ne e Dru Barimur
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 17:16
A na primer da ni kazes dali e Hju Grant u folmot pomlad ili postar..dali e od skoro filmot ili poodamna..??aj potrudi se da se setis..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VE007MK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 19:30
Garant e Hju Grand,znam deka sum smesna,ama stvarno gledam deka nikoj ne moze da pomogne.I akterot e mlad,i koga ke doznaam jas ke vi pisam.Do togas cao!
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 19:40
a,druj nekoj glumec?,...vo toj film!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 21:53

Дечки, а бе да не ве дрибла девојчево, а?!?   

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:01

уште не откривте кој е филмот?да не не е глумецот Хју Грант.јас мислам дека сите филмови со него ги имам гледано(барем мислев до сега)ама филм со оваа содржина-не

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:19
AKO ANDJELINA VELI DEKA NEMA -  BIDETE SIGURNI DEKA STVARNO NEMA.
FILMOMANIJAK SO TENDENCII KON FORUMMANIJAK

HOLLYWOOD USTE NE GO DOSNIMAL...A TAA VEKJE GO IMA GLEDANO

Изменето од kejt-d-grejt - 22.Март.2008 во 22:20
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:27

Викам јас, дриблање е ова!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VE007MK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 11:02
Ne be decki ne ve driblam,ama navistina veruvajte mi,dobro sega ne e vazno veke,ke vi pisam ako odgatnam
Кон врв
ange Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ange Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 09:32
Originally posted by VE007MK VE007MK напиша:

Garant e Hju Grand,znam deka sum smesna,ama stvarno gledam deka nikoj ne moze da pomogne.I akterot e mlad,i koga ke doznaam jas ke vi pisam.Do togas cao!

VO CELATA FILMOGRAFIJA NA HUGH GRANT I MELANIE GRIFFITH NE POSTOI FILM KADE STO TIE DVAJCA ZAEDNO GLUMAT (PROVERIV)ILI GLUMECOT NE E TOJ ILI GLUMICATA NE E TAA...VO TEBE E GRESKATA...KISS
milan,filmovite,tose i mackite mi se vo srceto
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ange Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 10:25
DAJ BE BAREM KAZI KAKO SE VIKASE HUGH GRANT VO FILMOV MOZEBI KE TI POMOGNEME.....
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ange Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 10:43
---American Dreamz (2006)-Played "Martin Tweed"
---Bridget Jones: The Edge Of Reason (2004)-Played "Daniel Cleaver"
---Love Actually (2003)-Played "The Prime Minister"
---Two Weeks Notice (2003)Played "George Wade"
---About a Boy (2002)-Played "Will"
---Bridget Jones's Diary (2001)-Played "Daniel Cleaver"
---Small Time Crooks (2000)-Played "David"
---Mickey Blue Eyes (1999)-Played "Michael Felgate"
---Notting Hill (1999)-Played "William Thacker"
---Extreme Measures (1996) Played "Dr Guy Luthan"
---Sense And Sensibility (1996) UPlayed "Edward Frears"
---An Awfully Big Adventure (1995) Played "Meredith Potter"
---Nine Months (1995) Played "Samuel Faulkner"
---Four Weddings and a Funeral (1994) Played "Charles"
---The Remains Of The Day (1993) UPlayed "Cardinal"
---Bitter Moon (1992) Played "Nigel"
---Lair of the White Worm (1988) Played "Lord James D'Ampton"
---Maurice (1987) Played "Clive Durham"

EVE TI JA I STRANATA KADE STO MOZES DA PROCITAS SODRZINA(TOLKU MOZAM DA TI POMOGNAM)
http://uk.movies.yahoo.com/artists/g/Hugh-Grant/filmography-324754.html

EVE TI GI SITE FILMOVI NA HJU GRANT AKO RAZBIRAS ANGLISKI PROCITAJ JA SODRZINATA NA SEKOJ OD NIV ZA DA SI GO PREPOZNAES FILMOT ....MENE NE MI LICESE NIKOJA SODRZINA NA TAA STO TI JA NAVEDE....ILI TI IMAS GRESKA ILI KE SE PRONAJDES MEGU OVIE FILMOVI

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ange Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 10:45
E SEGA KAKO SE VIKASE FILMOT SO BRED PITT I JULIET LEWIS KOGA SE VO VRSKA A BRED PITT E SERISKI UBIEC...TAMAN JA DA SI OTVORAM NA NET DA SI GO NAJDAM I...MI SE RASIPA KOMPJUTEROT PA EVE KE VE PRASAM VAS
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 19:50
Originally posted by ange ange напиша:

E SEGA KAKO SE VIKASE FILMOT SO BRED PITT I JULIET LEWIS KOGA SE VO VRSKA A BRED PITT E SERISKI UBIEC...TAMAN JA DA SI OTVORAM NA NET DA SI GO NAJDAM I...MI SE RASIPA KOMPJUTEROT PA EVE KE VE PRASAM VAS

California
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,117 секунди.