![]() |
|
Глупо прашање -> Глуп одговор |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 60> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikako
zs lugjevo postojat na svetov??
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
za da ima po nekoe intelegentno zivotno
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zs da prashash
zs site jadat??
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
zosto taka se ceslaat
zosto dozdot vrne na dole? |
|
![]() |
|
za da prashash i pak da ne znajsh
zaso imas ime?
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...za da imash lichna karta...
...zosho dzudzinjata se smejat na prolet...? |
|
![]() |
|
za da ja napravat proletta bistra
zs peperutkata e sharena?
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
za da ja razubavat proleta
zs postoi forum? |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
bidejkji forum znaci plostad,... t.e mesto kade sto lugjeto vo minatoto tamu razmenuvale mislenja
![]() zsh vrne sneg ?? ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Oти на некој не му се фрлаат пукнаките, па фрла струготини од замрзната вода.
Како се става знаење со инка во глава? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...nikako, gz se puni ama glaa ne...
...kako da se pripitomi "zena-zmaj"...? |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
стај ја у котел и вари ја до тврдо варена док не бидне
како да гледам на раце док гледам у тил |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,nema da si go gledash ,..tilot
![]() a,zoshto nekoi zeni se ,... so golemi stomaci?! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
kutlivi se...se drzat u sebe
![]() a zosto meurcinjata od kisela voda ne ziveat u slatka voda ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 60> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |