|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Автор | |
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓето, кои што живеат длабоко, немаат страв од смртта,,
бидејќи кога ние постоиме, смртта не постои,,кога смртта постои, ние веќе не сме.. |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imase nekoi sto gi drzev za race dodoeka umiraa i nieden otposle ne me udostoi ni bar so eden siten znak kako pozdrav
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За оној кој живеел исполнет живот смртта донесува МИР. Но, само ако претходно чоевк бил начисто со себе, своите емоции, ако е духовно и емоционално подготвен за тој миг.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно има нешто за време на преминувањето од овај во другиот свет.Сигурно има некое олеснување во душата.
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS MNOGU SAKAM CUVSTVA ZNACI SAKAM LJUBOVNI, NELJUBOVNI, SREKNI, TAZNI, SO EDEN ZBOR - MANIJAK ZA CUVSTVA AMA ETE...TOA CUVSTVO...NE BI SAKALA BAS...ZA BRZO DA GO POCUVSTVUVAM... |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас мислам дека носи олеснување. Мир. Но затоа прво човек мора да е во мир со себе, околу себе...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako imas nedovrseni raboti, lugje koi zavisat od tebe, nekazani nessta ostaveni za pogoden moment?
retko koj e tolku 'mudar' pa mirno i mudro da si kaze "koneccno - mir" |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona pod mene vikna : - Umiraaam ! I mene mi se spusti od strav da ne ja ubiv, pa posle go molevme pola saat dur go smirime
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI PAK BUKVALIST!!!
AMI AKO TI VIKA "DAJ MI GO..." TI KE ZEMES NOZ???? KRRRRCCC.... BUJRUM DUSO!!!
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa ima da kuti, oti moze da cue komsija i da pritca na pomos, a takvi se nasive edvaj cekaat nekomu da pomognat
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOLKU SI SMOTAN!!!
NEKA DOJDE BE...
ZAFRKNI GI!!!
ZATVORI GI VO EDNA SOBA I TI NA RAAT MIRCAJ SI
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od tamu site dojdovme i pak ke odime i pak ke prosetame i pak ke si se vratime doma...znaci smtrta ni e domataa
------------------------------------------------------------------------------------------------ ...Jas doooooolgo mislev deka na ovoj svet me donel shtrkot...i sega ako pak se vratam vo gnezdoto na shtrkot ko shto e ladno nadvor ke zamrznam.... aaaaaa ne ke si sedam doma...vo toplo...ne odam od kaj shto sum doshla...a i koj ke gi izmie kup sadovi, dve mashini za perenenje... aaa nemam vreme za cuvstvoto na olesnuvanje...moram ushte da se macam... |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvstvo koe site ke go doziveat
|
|
i-v-o-n-a
Нов член Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugje abe smrtta ne e chuvstvo. Ednostavno umirash i toa e toa. Do toj moment koga izleguva poslednata vozdishka chuvstvuvame, posle toa nishto. Kraj....
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |