|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 50> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum bil otkoga e toj Minister megutoa sum bil pred toa i od toa sto mi se sluci veruvaj nema poloso.
Jas ovde zboruvam za nekoj negovi idei i nekoj raboti koi gi sprovede, a koi nemozat za 5dena da vrodat so plod. Primer znaes li deka 30-ina doktori otidoja vo Amerika da se doobrazuvat za menadjiranje so bolnici ,sto vsustina nii bese hronicen problem, zatoa sto doktori koi nemat pojma od menadjerstvo ni gi vodea bolnicite, sega so ova mislam deka ke se podobrat rabotite. Posle toa zakonot za cenite na lekovite, ( e toa sto vo praksa potesko se sproveduva ne e on kriv ). Pa posle imase ideja neznam dali mu uspea, luge od Anglija da si gi popravaat zabite kaj nas. Zatoa ti velam deka e OK covekot. I pak ke kazam ne ocekuvaj preku nok da se smeni nesto sto e unistuvano so decenii ova vazi za site oblasti ne samo za zdravstvo. |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бреееееееееее ова ВМРО го окупира и полициски го обезбеди форумов СДСМовците станаа поголемо малцинство и од малцинствата
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Steta a bas sakav da slusnam i nivno mislenje, ovde samo pozicijata diskutira.
Ne e demokratski. |
||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПА ПОСЛЕ ЛАТАС НЕКА ЈАДЕ БУРЕК КАКО ВМРОВЦИТЕ БИЛЕ НЕПИСМЕНИ И НЕ ЗНАЕЛЕ ДА КОРИСТАТ ИНТЕРНЕТ, ПА ДЕМЕК БИЛЕ САМО КОМУЊАРИВЕ ЗАРАДИ ТОА ШТО ИМАЛЕ ПАРИ.ЕЈ А НЕМОЈ ДА ИСПАДНЕ ДЕКА ОВИЕ НА ФОРУМОВ СЕ НЕКОИ ПРИКРИЕНИ КОМУЊАРИ.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOMUNJARI SME SITE AMA OD STO SME KONSTRUKTIVNI GLASAME ZA VMRO
|
||
TONI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ ЗНАМ ЗА ТЕБЕ АМА ЈАС НЕ СУМ КОМУЊАР. ЗА МЕНЕ КОМУЊАР Е НЕШТО МНОГУ ПОГРДНО.НЕШТО ДЕФОРМИРАНО ВО СВЕСТА, ГЛАВАТА.ЗА МЕНЕ КОМУЊАР Е КОГА ПОЛИЦИЈА АПСИ МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА, ЗА МЕНЕ КОМУЊАР Е КОГА СЕ УПРОПАСТУВААТ СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА,КОГА ПЛАЌАШ ОГРОМНИ ПАРИ ЗА РЕКЛАМИ ЗА ТОА КАКО ТРЕБА ДА СЕ ПЛАЌААТ ДАНОЦИ ,КОГА ДОАЃАШ НА ВЛАСТ И СЕ ЗАОКРУЖУВАШ СО БРАЌА,БРАТУЧЕДИ И ОСТАНАТА МЕНАЖЕРИЈА,КОГА ЦЕЛА ДРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА ЈА ПАРТИЗИРАШ, КОГА ДРЖАВНИОТ КРИМИНАЛ ГО ИЗДИГАШ НА НИВО НА ПОВИСОКИТЕ КРУГОВИ А АПСИШ САМО СИТНА БОРАНИЈА,КОГА КАКО НОВ ЛИДЕР НЕ ЈА РЕФОРМИРАШ ОПОЗИЦИОНАТА ПАРТИЈА,КОГА НЕ БАРАШ ОДГОВОРНОСТ ОД ТИЕ КОИ ШТО ОВОЗМОЖИЛЕ ДА СЕ СОЗДАДЕ ЕДЕН ДИМОВ , ЕДНА МИТЕВА, БИ МОЖЕЛ ДО РАНО УТРО ДА НАБРОЈУВАМ И ЗА ЕДНИТЕ И ЗА ДРУГИТЕ.ОНА ШТО Е БИТНО Е ДЕКА НАЈУБАВО ВО ОВОЈ МОМЕНТ Е ДА ВЕ ОСТАВАМ ВАС ОД ВЛАСТА МИРНО И СПОКОЈНО ДА МАСТУРБИРАТЕ СО САМОИСПОЛНЕТОСТ.
|
||
TONI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИНАКУ МОЖЕШ ДА БИДЕШ КОМУЊАР И ДА ГЛАСАШ ЗА ВМРО.ДА СЕ БИДЕ КОМУЊАР Е СОСТОЈБА НА УМОТ, НЕ Е ПОЛИТИЧКА ОПРЕДЕЛБА.
|
||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA SITE SKEPTICI KOI JA NAPAGAA VLASTA PORADI PROEKTOT INVEST IN MACEDONIA.KE GO PROSTRAM SLEDNIOT TEKST
Даниел Торнили, заменик претседател во Economist Group: МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА БИДЕ ПРИМЕР ЗА РУСИЈА! Бев доволно арогантен (знаете, мајка ми е Французинка!), да му дадам отворен совет на заменик-министерот за финансии Сергеј Шаталов, кој учествуваше на панелот „Дијалог на бизнисот и државата”, како да се елиминира дел од буџетот во одбраната. Руските власти ужасно грешат што не ја промовираат земјата на Запад. Кажав дека таму постои многу „црна попаганда”, дека Русија е страшна, мафијашка земја, дека не можеш да правиш бизнис. На руските власти им го дадов примерот за Македонија, бидејќи последнава година и пол, Македонците постојано ги промовираат инвестициите во Македонија, во Financial Times, The Wall Street Journal. На присутните им го покажав огласот во Economist, што чини 35 илјади фунти. Ја кажувам бројката бидејќи ја знам! Огласот има мапа и покажува колку Македонија е добра за инвестирање: има низок рамен данок на добивка, најнизок рамен донок на приход, низок данок на реинвестирана добивка, итн. Интересно е тоа што огласот вели дека Македонија е пазар од 650 милиони луѓе со цитат кој прецизира „вклучувајќи ја Европа”. Импресивно нели? На министерот Шаталов во шега му порачав дека ако сакате да лажете, оваа бројка треба да ја дуплирате! Ова е организирана кампања која трае 18 месеци. И потоа во следниот оглас имате мапа од Македонија што покажува каде е логистиката, кои се градовите, каде се инвестициите и тие (македонските власти), убедуваат како луди, имаат своја веб-страница, концентрирана програма. Русија тоа не го прави. Ги забележувате на CNN сите тие реклами на Хрватска, Египет, Турција, за промоција на нивниот туризам. За жал, Русија тоа не го прави и затоа губи многу инвестиции покрај постоечките. MAKEDONIJA PRIMER ZA RUSIJA |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zimi sve , ej na sekoj tvoj post se gazam , gotovo Изменето од moira - 21.Март.2008 во 19:58 |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahaha,...princeso,....a,tek ja da vidish kako se gazam ,...osobeno na nekoi "politichari",....vekje se izdishav ,....,.
..a,na veroispvedcite vekje otrpnav,... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само политички. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum glasal,ne glasam i vo idnina nema da glasam.Mlad sum da poginam na glasanje Изменето од baba mulon - 22.Март.2008 во 13:57 |
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MOIRA SE PRASUVAM DALI ANKETATA E LEGALNA, BIDEJKI IMAME SAMO OKOLU 10% GLASOVI OD ALBANSKIOT ELEKTORAT
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |