![]() |
|
Tенис |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11121314> |
Автор | |
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nadal ne go saka nikoj!!!Safin e zakon ,samo malce e u kriza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
I jas go sakam Nole
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Јас го сакам Новак Ѓоковиќ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sulltan Murad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
VaMoS RaFa
Изменето од Mona Liza - 09.Јуни.2007 во 19:28 |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Federer e najbolje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Федерер е крал
![]() Надал ми е антипатичен. Многу стенка, и не личи на тенисер со вените на бицепсите. И џабе му е толку билдинг, кога е жгољаво граден со тесни и спуштени раменици. Изменето од sensei - 16.Мај.2007 во 14:00 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
рафа е закон дефинитивно ем младо ем убавко ем силничко
|
![]() |
|
Macika ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Nemam nisto protiv Nadal nosepak sum za Federer-najdobar e!!!!
|
|
Maci4ka loves you
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
што ќе кажеш на Кањас? На два пати по ред го кине Федерер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
nadal може да го победи федерер само на земја.за сите други подлоги федерер е доктор.ја не го сакам федерер ама човеко е мајстор.надал се труди ногу ама треба да ја подобри играта на брзи подлоги
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Jas , Jas go sakam
![]() |
|
![]() |
|
Borce REAL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
nikoj ne go saka koj ke go saka
poso e debil |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
abe dobar e nadal...zaradi nego eden drugar mi duzi 2 piva...
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
TIE SE NAJ JAKI
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |