|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <1 45678 26> |
Автор | ||||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
SI NAPRAVIV JADEN SOVET EVAN |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aha taka tebe ti se cini.... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dosea 7 neuspesni obidi za otkazuvanje....najdobriot obid mi bil 4 casa bez cigara.....zaklucok....nema sansi da gi otkazam cigarite....baska i premnogu sum zavisen od niv....3-4 kutii na den.....na utro koga ke se razbudam...samo palam edna za druga da "nadomestam" za celo sto sum spiel....toa se 5-6 cigari...koa ke go zadovolam oranizmot....posle se e navika....samo mi teknuva na cigara i palam....iako nemam potreba....samo zdogleduvam i odma palam....i toa na 5 minuti pominati od poslednata ispusena cigara....
ja sum optimist....vo sekoja smisla na zbor...no koa stanuva zbor za cigari ...."mi nema spas" |
||||
|
||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
taka vikashe i eden poznanik, ama go mavna srce i morashe na operacija, go operiraa i po operacijata veke cela godina cigara nema zapaleno voopshto, a porano pusheshe po 4 kutii na den!
znachi treba neshto da vi se desi golemo za da stanete svesni i da se kontrolirate konechno. znachi mozelo, ama treba stvarno da se saka. |
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еднаш пробав и цел ден не пушев се затворив дома ко да протестирав...излегов надвор од првата трафика си купив цигари...... тоа беше во втора средно и од тогаш не ни пробувам...ама сеа ги намалив поради син ми
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas ne sakam da ucevstvuvam vo ovaa igra...kaj ne izbkavte od site mozni zatvoreni lokacii...sega pa i prisilno da gi otkazeme..e nema..ako jas ne si gi goram parite koj ke mi gi gori?.
|
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas ne sakam da gi otkazam ,ubavo mi e!
|
||||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...se potsetiv...na REPLIKAVA NA GODINATA po nea go pametam chovekov... Patem.....temava mi e seushte aktuelna Изменето од mamma - 21.Март.2008 во 14:42 |
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i toa ne mi pomagama.......mozda samo edno nesto.....no...tesko |
||||
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne e vo prasanje samokontrola......toa e PREzavisnost.....3 kutii na den....najmalce....pa sea..... |
||||
|
||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од doriangray - 21.Март.2008 во 16:00 |
||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e pa sea.....da pocnav od vcera sto se veli.....lesno e..... |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 45678 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |