|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 131> |
Автор | ||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj ste be sogragani???
nesto se izgubivme denovive
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да што е ова не сакате да пишете 2-3 збора за нашиот ни град....дај ајде кажете што има ново нешто случајно да не не сум разбрала..некое случување....освен што ќе го гледаме понеделник и вторник Јас сум од Титов Велес...
денес за Тамарчево бевте.... |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fuj fuj fuj...
каква тамара ај не ме зафркавај...личи ли на нешто па да појдиш да ја гледаш....последно на куку леле си поминв прекрасно(и тоа одамна пред нова година)..во последно време the end не ми е ни на листа на места за излегување....
поздрав
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ja vidov tamara onaka , i zedov da ja smekam , arno ama taa mnogu na visoko bese kacena i mislam deka ne me zabeleza , vo sabotata bev vo ex-diskoto meduza , sega mislam element se vika , mnogu e ubavo . vcera na kafe vo cavalli pa popladneto zaminavme na ezero na edno kafe i taka
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
element se vika da...navistina e dobro???nemam vlezeno...
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
realna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=blackeye] не ми е ни на листа на места за излегување....
поздрав [IMG]
а твојата листа се состои од..... |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
читај убаво : во последно време велам...
зошто многу се измени народот кој оди таму...немам ништо против клубот, напротив доста често излагував таму...сега повеќе движам кавали,табу,вип,леоне и понекое кафанче...
од гужви ми е преку глава...да одам само да бидам видена, а да неможам на рајат ни една пијачка да испијам?!?!?!не фала!
ти кај движиш???
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хектор....алоооо...абе не учи толку многу...одмори малку....
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
realna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па и јас исто леоне табу вип вирус , тhe end......освен кавали никогаш не сум била ниту пак ми е во план....еве сега сакам и со план сум да појдам во дисково да видам дали вистина е убаво но се ми се чини дека помали ке бидат .но од љубопитство ќе појдам..и исто сакам апореа да поминам повеќе од 3 години ич не сум стапнала таму..... |
||
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
апореа сум била 2 патии толку....а во новово диско и јас чисто од љубопитство би пошла....мада мислам дека кај нас таква идеја не може да заживее...ние сме ти посебни луѓе...здрвени на секој чекор..за нас не едиско....што е можно да има повеќе за седење
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CITAM DENES SAAT KULATA VI NAPUKALA, A TOLKU SLIKI PROSTREVTE OD NEJZE.
STETA NAVISTINA |
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bese nekoj na kino denes??? vpecatoci da kaze za "Jas sum od T.Veles"
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So si ima ova vrska so Prilep , ziti se, aj filmot da se vikase "jas sum od Prilep" taka i taka. |
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto vcera go davaa vo KINOTO VO PRILEP kultuzin....
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |