![]() |
|
Глупо прашање -> Глуп одговор |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 60> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Март.2008 во 02:42 |
Значи философијата на играва е да ги поставувате најглупите и бессмилсени можни прашања, а членот под вас да ги дава најглупите одговори и да постави свое глупо и безвезно прашање.
Wish you fun ![]() Како за почеток еве едно мое глупо прашање: Зошто крушите не се раѓаат на врбите? Изменето од doriangray - 21.Март.2008 во 02:44 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zosto se krusite se zolti
zosto Vardar ne e vo Amerika? |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
zs Amerika nema faca za Vardar
zs Makedonija nema more?>?? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
ni se isturi popat........
zosto sme luge? Изменето од CONTESSA - 21.Март.2008 во 02:53 |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
tak ja sum naredil nekogas
zs mackite ne zborat? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zosto ne im se zbori
zosto sonceto e zolto? |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Бидејќи жолтата боја му е омилена. Иако првин сакало да биде зелено, не му дозволиле КПМ (Космички Прашини и Метеори).
Како ќе поправиш педало ако ти се припие вода во пустина? |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
ne go popravam ke turkam ponatamu a posle naj verojatno ke stignam do kina pa ke mi go popravat tamu
kako ke sobleces mecka koja gi nosi gakite na Tito? |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не ја соблекувам, затоа што и мирисаат пазувите.
Колку ништо е потребно за да се направи нешто? |
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
onolku kolku shto neshtoto pobaruva
![]() zosto glupostta se deli na tri nivoa?
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
за да не бидат 4
зошто колегава е низок
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
zs ti si visoka
![]() ![]() Изменето од ZeZnAtA - 21.Март.2008 во 11:29 |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
за да не ги викаме ко комшијата
заш мачката има 4 нозе а не 16
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
aj drmni ushte nekoja ,,,,pa vidi kolku se
![]() ![]() ![]() zs avionite letaat????
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 60> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |