|
Како се викаше????? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
taurus 88
Нов член Регистриран: 17.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Март.2008 во 15:26 |
ЗДРАВО! ЗНАМ ДЕКА ПОСТОЈАТ МНОГУ ФИЛМОВИ ЗА КОИ НЕ ГО ЗНАЕТЕ ВИСТИНСКИОТ НАСЛОВ А ГИ ИМАТЕ ГЛЕДАНО...ПА ЗАТОА ЕВЕ ДОБРА ИДЕЈА МЕЃУСЕБНО ДА СИ ПОМАГАМЕ СЕ СО ЦЕЛ ДА СЕ ДОЗНАЕ ИМЕТО НА ФИЛМОТ..
ИЛИ ПАК АКО ГО ЗНАЕТЕ ФИЛМОТ СО МАКЕДОНСКИ,СРПСКИ,ХРВАТСКИ,ПРЕВОД МОЖЕВИ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ СО ОРИГИНАЛНИОТ НАСЛОВ(АНГЛИСКИ ИЛИ КАКО БИЛО)СЕПАК И ВИЕ ТРЕБА ДА ПОМОГНЕТЕ СО НЕШТО ИЛИ ДА КАЖЕТЕ КОИ ГЛУМЦИ ГЛУМАТ ИЛИ НАКРАТКО ДА ЈА РАСКАЖЕТЕ ПРИКАЗНАТА... Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 23:13 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eee bas interesna tema..momentalno ne mi ide neso na pamet..ali obavezno ovde ke se obratam koa ke mi dojde..
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе јас имам премногу филмови гледано ......ни сама не знам колку тоа многу ама со насловите ич добро не стојам. во двд-тека проверуваат на компјутер кој го имам гледано а кој не за да го земам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам еден другар кој е фанатик за филмови и кога сакам да го прашам за некој филм дури и не му го кажувам ни името на глумците (пошто не ги знам ), само му ги опишувам или му кажувам у кој друг филм глумеле и овој се ми кажува Цар е! Па колку и да не знаете - сигурно би можел и јас да ви го најдам одговорот |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da te vidam,....
,...kako se vikashe onoj film so sean connery i ketrin zeta jones,....kade shto izvrshija pljachka vo bankata,......... vo zgradata na petronas vo kuala lumpur? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stapica
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Entrapment |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas super,vo filmot glavni glumci se Hju Grant i Melani Grifit,komedija 100 ludje prasav i nikoj ne moze da mi pomogne.Hju raboti kako broker,ima bogata zena,ama ljubovnica mu e Melani(mislam deka bese taa)i saka da i se javi na ljubovnicata,zorle go tera kuceto da go seta,za da se ,,izvadi,,a nadvor istura dozd,i po greska od govornicava,namesto na ljubovnicata go vrti brojot na zena mu.E tuka zapocnuva se....Odnapred blagodaram!!!!
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au, pojma nemam
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro ako ne e Melani,sodrzinava na nikoj li ne mu e poznata????Kolku bi sakala nekoj da se najde sto moze da pomogne,ama komedijava e strasna,ke se uverite dokolku nekoj sto se razbira vo filmovi procita za problemov.Go gledav na ,,NOVA,,
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку што знам, нема ваков филм со Хју Грант и Мелани Грифит, поточно, мислам дека тие двајца не ни глумеле во филм заедно, барем колку што знам јас...
а сигурна си дека е Хју Грант? Ги имам повеќето филмови со него гледано, и мислам дека немаше ваква улога... можеби грешам? |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
VE007MK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama naslovot ne go vidov,samo sto pocnal,garant Hju Grant glumi,Hju e broker,ima mn. bogata zena i ubava,ama sekoj den mama,tato,maski na lice,maski na kosa,fitnes,i toj si ima ljubovnica (koja li bese nekoja sto lici na Melani Grifit)i e mn. umoren od se,od rabota,od zena,od zivot i dodeka zena mu vesba doma toj mora da se javi na ljubovnicata,i trba da odi do bliskata tel. govornica,arno ama nadvor istura dozd,i toj se vadi deka ke go seta kuceto,a kuceto ne saka da mrdne,zorle go vlece za kaisot,i od govor. namesto na ljubovn. go vrti br. na zena mu taa se javuva i toj....i natamu...pa slucajno(samo toa moze nemu da mu se sluci)so ljubovn. zatalkuvaat vo eden crnecki kvart i tamu 300 dalgi i i i i i(kicmata na brat mu)Ne sum laik za filmovi,i sakam da gledam ubavi filmovi,ama sto mi stana za filmov,i me fati eden inaet deka ke go odgatnam tainstvenoto ime,bas si rekov ,,imalo spas,,aj Ve molam pomognete
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |