Автор |
Тема Пребарувај Опции за темата
|
Polaris
Сениор
Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Статус: Офлајн
Поени: 1514
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Тема: Ќе влезиме како што влеговме во Ирак??? Испратена: 19.Март.2008 во 17:00 |
САД ги повикаа властите во Белград да се оградат од насилствата во кои вчера во Косовска Митровица во судири на меѓународните сили и на српските демонстранти беа повредени над сто лица и еден загинат украински и војник. САД го осудуваат насилството насочено против службениците на ОН и припадниците на НАТО. Веќе нема да толерираме на спрските демонстранти вака да се однесуват апелирам до сите срби или воздршетесе од насилства или ке се соочувате со американска интервенција во Косовска Митровица нама да ги пуштиме украинските или некоји други војници да интервенираат туку сами ке влезиме како што влеговме во Ирак. Се наведува во сопштението американскиот генерал Џон Даворен. Бригадата Исток, која што е под американска команда, контролира дел од источно Косово.
|
|
orlov
Сениор
army veteran 2001
Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 19.Март.2008 во 18:13 |
Тука ќе падне дебла уцена, а богами и некој ќе се офајди.
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Сениор
Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 19.Март.2008 во 18:54 |
pa i ke vleze,....ako treba,..samo amerikancite ,..i britancte,... imaat golema muda za takvi raboti,...site drugi,...shtom im zagine nekoj niven,...odma zborat za povlekuvanje,....pa,shto sakaat tie be?!,...da ne mislat deka na piknik ke odat!,....
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
|
Gusarski
Сениор
Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 136
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 19.Март.2008 во 20:00 |
Американците се пички, со Србите немаат шанса копнено. Затоа и 1999 немаа муда да влезат копнено, туку со авиони. к*рви....
|
Македонија е вечна!
|
|
ntg2003
Сениор
Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 19.Март.2008 во 21:08 |
Gusarski напиша:
Американците се пички, со Србите немаат шанса копнено. Затоа и 1999 немаа муда да влезат копнено, туку со авиони. к*рви.... |
Никаква шанса..Само дека го навреа Слобо у слободна Хага ...Да умре као куча..
|
|
Neonic
Сениор
Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 01:21 |
|
|
moira
Сениор
...The Goddess... Administrateur adjoint
Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 01:34 |
Neonic zarem navistina veruvas vo prikaznite i show-to za narod, koe go prireduvaat so navodnata potera po Karadjic?....ne mozam da poveruvam deka si seriozen koga go kazuvas ova!
|
|
dras
Сениор
Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 08:42 |
Проблем за србите во К.Митровица е што америте со сигурност знаат дека србите неможат да бидат „исто“ што и СОМАЛИЈЦИ........кои беа тие?......
|
|
Polaris
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 20:30 |
Gusarski напиша:
Американците се пички, со Србите немаат шанса копнено. Затоа и 1999 немаа муда да влезат копнено, туку со авиони. к*рви.... |
Mnogu si smesen koj ti kaza ovie dezinformacii deka amerikancite ne mozele vo 1999 godina da vleguvat ti uste malce ke velis sekoj srbin e superman srbite se jaki samo za deca i za zeni.. Samo zeni i deca koleja vo 1999. i znaes sto praele vo Kosovo kako vikale srbite koga vlegle amerikancite: bjeziteee srbii dolazi amerikance i begale kako muvi srbite.. Neka si sedeja zosto izbegaja ako beja mazi neka sedeja ako si maz bori se so NATO a ne so civilnoto naselenie sekoj moze deca i zena da ubie ama fintata e da se boris so jakiot a ne so slabiot...
Изменето од xxll - 20.Март.2008 во 20:47
|
|
Gusarski
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 21:09 |
xxll напиша:
Gusarski напиша:
Американците се пички, со Србите немаат шанса копнено. Затоа и 1999 немаа муда да влезат копнено, туку со авиони. к*рви.... | Mnogu si smesen koj ti kaza ovie dezinformacii deka amerikancite ne mozele vo 1999 godina da vleguvat ti uste malce ke velis sekoj srbin e superman srbite se jaki samo za deca i za zeni.. Samo zeni i deca koleja vo 1999. i znaes sto praele vo Kosovo kako vikale srbite koga vlegle amerikancite: bjeziteee srbii dolazi amerikance i begale kako muvi srbite.. Neka si sedeja zosto izbegaja ako beja mazi neka sedeja ako si maz bori se so NATO a ne so civilnoto naselenie sekoj moze deca i zena da ubie ama fintata e da se boris so jakiot a ne so slabiot... |
Тие вашите приказни со жените забулени и бебињата повиени можете да ги продавате на Си-Ен-Ен, а не на мене. Тоа да ти биде јасно. Немој да ми шириш пропаганда, затоа што позади вашата пропаганда и глупости и преправање, знаеме се како што било и ние и вие. Зарем не се најде ниеден муж од вас да се бори против Србите??? 600,000 од вас влегоа само во Македонија, и каде веќе не побегавте. Немој да ми сееш невистини тука за цивили вамте тамте, вие бевте организирани терористички групи и наоружани од НАТО. Заклучок.... НЕМАТЕ МУДА.
Што е следно? Ќе речеш дека и у Македонија истото се случило а? Кога дојде најгустото за вас, ве извлекоа со автобуси како посрани....
КОЈ СЕЧЕШЕ И РЕЖЕШЕ НА ГРБОВИ НА ЦИВИЛИ БЕ!? ОДГОВОРИ МИ ГО ТОА! ВИЕ! ЗАТОА ШТО ЕДИНО ВИЕ МУСЛИМАНИШТАТА НЕМАТЕ ДУША И ПОГАДНО ПЛЕМЕ НЕМА ОД ВАС! Како би ве дерел............ како тоа што не го јадете.... Затоа има да ви се суди за тие случки и све ДОЖИВОТНО у затвор, јас би гласал и за погубување со гасна комора... па протестирајте колку сакате како за случката у Влае...
Изменето од Gusarski - 20.Март.2008 во 21:12
|
Македонија е вечна!
|
|
Polaris
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 21:37 |
Gusarski напиша:
xxll напиша:
Gusarski напиша:
Американците се пички, со Србите немаат шанса копнено. Затоа и 1999 немаа муда да влезат копнено, туку со авиони. к*рви.... | Mnogu si smesen koj ti kaza ovie dezinformacii deka amerikancite ne mozele vo 1999 godina da vleguvat ti uste malce ke velis sekoj srbin e superman srbite se jaki samo za deca i za zeni.. Samo zeni i deca koleja vo 1999. i znaes sto praele vo Kosovo kako vikale srbite koga vlegle amerikancite: bjeziteee srbii dolazi amerikance i begale kako muvi srbite.. Neka si sedeja zosto izbegaja ako beja mazi neka sedeja ako si maz bori se so NATO a ne so civilnoto naselenie sekoj moze deca i zena da ubie ama fintata e da se boris so jakiot a ne so slabiot... |
Тие вашите приказни со жените забулени и бебињата повиени можете да ги продавате на Си-Ен-Ен, а не на мене. Тоа да ти биде јасно. Немој да ми шириш пропаганда, затоа што позади вашата пропаганда и глупости и преправање, знаеме се како што било и ние и вие. Зарем не се најде ниеден муж од вас да се бори против Србите??? 600,000 од вас влегоа само во Македонија, и каде веќе не побегавте. Немој да ми сееш невистини тука за цивили вамте тамте, вие бевте организирани терористички групи и наоружани од НАТО. Заклучок.... НЕМАТЕ МУДА.
Што е следно? Ќе речеш дека и у Македонија истото се случило а? Кога дојде најгустото за вас, ве извлекоа со автобуси како посрани....
КОЈ СЕЧЕШЕ И РЕЖЕШЕ НА ГРБОВИ НА ЦИВИЛИ БЕ!? ОДГОВОРИ МИ ГО ТОА! ВИЕ! ЗАТОА ШТО ЕДИНО ВИЕ МУСЛИМАНИШТАТА НЕМАТЕ ДУША И ПОГАДНО ПЛЕМЕ НЕМА ОД ВАС! Како би ве дерел............ како тоа што не го јадете.... Затоа има да ви се суди за тие случки и све ДОЖИВОТНО у затвор, јас би гласал и за погубување со гасна комора... па протестирајте колку сакате како за случката у Влае...
|
Slusaj be budalooo jas ne sum albanec jas sum makedonec ama ne gi opravduvam srbite sto napraja vo Kosovo kako covek ne opravduvam i guptin evrein srbin ili bilo koj da e: dete ili zena da se ubie jas ne sum za toa kako covek ne mi dava dusata da pravam takvo nesto bidejki ima gospod. Hristijanstvoto ili bilo koja religija da e takvi zlocina ne dozvoluva...
Изменето од xxll - 20.Март.2008 во 21:50
|
|
Gusarski
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 00:00 |
xxll напиша:
Gusarski напиша:
xxll напиша:
Gusarski напиша:
| Slusaj be budalooo jas ne sum albanec jas sum makedonec ama ne gi opravduvam srbite sto napraja vo Kosovo kako covek ne opravduvam i guptin evrein srbin ili bilo koj da e: dete ili zena da se ubie jas ne sum za toa kako covek ne mi dava dusata da pravam takvo nesto bidejki ima gospod. Hristijanstvoto ili bilo koja religija da e takvi zlocina ne dozvoluva... |
Паметњакович, ако не си шиптар зошто збориш како да си шиптар па да те греши народот за шиптар? Тоа е голем грев... Крај краева, ти самиот си знаеш што си... А мене па ич не ме интересира што си.
Како да те школувале у Америка.... мајкатааааа.... западно/шиптарската пропаганда на памет си ја научил и ја рецитираш....
|
Македонија е вечна!
|
|
Polaris
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 00:35 |
Gusarski напиша:
xxll напиша:
Gusarski напиша:
xxll напиша:
Gusarski напиша:
| Slusaj be budalooo jas ne sum albanec jas sum makedonec ama ne gi opravduvam srbite sto napraja vo Kosovo kako covek ne opravduvam i guptin evrein srbin ili bilo koj da e: dete ili zena da se ubie jas ne sum za toa kako covek ne mi dava dusata da pravam takvo nesto bidejki ima gospod. Hristijanstvoto ili bilo koja religija da e takvi zlocina ne dozvoluva... |
Паметњакович, ако не си шиптар зошто збориш како да си шиптар па да те греши народот за шиптар? Тоа е голем грев... Крај краева, ти самиот си знаеш што си... А мене па ич не ме интересира што си.
|
|
|
brza
Сениор
Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 00:48 |
, ...........
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
|