|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | |
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас имав една црвена риба и ми умре...се убив од плачење и решив никогаш повеќе да не чувам милиниче...за да не ми умре пак!
А риба е идеално милениче: не мора да го “мочаш“ пред зграда, ни да чистиш после него, ниту ти смрди намештајот на животно.
А blueprayer мила, до сега не сум била во ниедна куќа каде се чуваат животни 9без разлика маче или куче), а да не мириса на нив, колку и да се пазат и чистат. Вие што чувате животни не може да го осетите тој мирис, а се осеќа неверојатно.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мила те поканувам кај мене на гости и потоа чекам реплика
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
alek_messi
Сениор Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе немам никакво домасно милениче ама би сакал едно куче
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
KIKO_ivanovski
Сениор The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam kuce
|
|
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot macor se vika Vasko i mnogu e ubav malku e ostaren ima 4-5 godini i mn.mn.mn si go sakam ama i toj mene:) i da site macki od malovo gi izdruzi zosto e prekrasen
|
|
Life is beautiful
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам куче ама не го чувам дома туку на викендица
се вика сара и ептен е интелегентно... |
|
|
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ја мноооооогу ги сакам животните а сум чувала мало кученце сега за жал веќе не чувам
|
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки моментално немам ама планирам аквариумот повторно да го активирам . . .
|
|
STRUGA
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvam dve kucinja i edna macka-nekoj pogore napisa deka mirisa od kucinja i macinja vo stanot - zavisi kako se cuvaat: ako redovno se ceslaat,po setanjeto im se izmijat noze,redovno se kapat/vo zavisnost od rasata i godisnoto vreme/ problem nema a druga rabota e sto treba sekojdnevno cistenje od vlakna no i za toa ima traki ,spec.rakavici-sobiraci,cetki.
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvanjeto ne e problem bidejki vzaemnata ljubov e golema,no razdelbata so niv posle poveke godini cuvanje koga ke se sluci"razdelbata" e mnogu bolna ,teska i najdobar lek e kupuvanje novo kuce ili mace ili da si zdomis seedno.ljubovta,grizata za milenice prodolzuva.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги обожавам кучињата!Порано чував,но сега,откако се преселивме во станов едвам за нас има место,а не па и за милениче.Сепак не се откажувам од љубовта и од желбата за еден ден пак да си имам некое верно,слатко и весело кутренце
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam macki i uzivam so niv. Neznam dalu bi mozela da se otkazam od site niv.
Imam edna macka ima 2 godini. I dve macorcinja ednoto e sin na mackata a drugoto go najdov na ulica koga bese epten malo! Sega ocekuvam prinova |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam ku4e i mnogu si go sakam
|
|
mnjkl |
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas cuvav kutre ama mi se razbole i umre sega pred nekoj den Zatoa veke definitivno se otkazuvam od cuvanje zivotni.
|
|
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |