|
Која е најисправна религија? |
Внеси реплика | страница 123 21> |
Автор | |
deyan
Нов член Регистриран: 20.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Март.2008 во 23:45 |
Ovaka jas mislam deka evangelska crkva zaedno so pentakolstacite se naj ispravnite.
sti mislite vie BOG vika mnozina nema da vlezat vo bozjoto carstvo i ako kje isceluvaat,pravat cuda BOG vika jasum patot,vistinata,i zivotot i jasno e deka vo biblijata ni na edno mesto ne pisuva da se pali svekja i da se klajame na ikoni da ostavame pari seto toa e grev a i za MUSLIMANITE ISUS ne go nerkuvaat bozji sin toa spored mene e ne ispravno za toa sto ISUS HRISTOS E SIN BOZJI SIN,GOSPODAR,SEMOKJEN, STO MISLITE VIE??? |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас мислам дека темава е заникаде!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
deyan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mislam taka zs denes lujeto evangelistite gi smeaat za sektasi sto nema vrska
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temava ce dovede do tenzii raspravii i nemiri
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој за својата вера си мисли дека е исправна....не знам со кој памет е отворена темава!
|
|
|
|
deyan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HA BOG rekol ne mu se poklunuvaj ni na nikoj osven mene
a denes lujeto se poklnuvaaat na ikoni sto za zal gi vodi vo propast mislat deka e toa ispravno popovite gi lazat da zimaat pari kakva tragedija a duri ni popovite ne se svesni za toa niv moze samo BOG da gi oslobodi za zal denes parite se BOG za lujeto |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA EDNA LATINSKA POGOVORKA KOJA VELI VO PREVOD ZA VKUSOVITE NE SE DISKUTIRA
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
deyan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima eden zaklucok koj ne go ispolnuva toa sto go rekol ISUS HRISTOS kje odi pekol za zal
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дејан што ти е намерата на тебе поточно? со темава сите ни е јасно што ке излезе и свесни сме за тоа. јас сум ЗА бришење на темава.
|
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deyan, kako nov chlen, pojdi i prochitaj sto pishuva tuka:
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=12389 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozesh da pravish gradacija ispravna poispravna najispravna...
Postoi edna vistinska religija a toa e organizacijata na Jehovini Svedoci |
|
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj za svoja vera si misli deka e pravata,jas od hristijanska gledna tochka iako sum pravoslavec odnosno hristijanin so pravoslavni obichai po mnogu raboti ovie evangelisti se vo pravo sepak iako ne se slozuvam vo celost so niv za vo mnogu gledishta se porealni od drugite,veruvam vo svetoto trojstvo,razmisluvam so svoja glava i nikade ne se naod'am vo celost.Imali nekoja religija slobodno hristijanstvo bez oficijalna crkva i strogo ednoumie ?
|
|
deyan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaahahahahahaa
me nasmea jehovni svedoci...brat tuka si utnal BOG neka ti gi otvori ocite ali jehovni se svarno...BOG neka ve upati kon dobri i oicite otvori ali temava ja otvoriv za toa sto mora da edna od site religii e vistinskata mene BOG mi kazuva deka avengelistite naj ispravno veruvaat |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene ti dobra religija
Cvovek e gospodar na poznatiot svet a Gospod mu sluzi za izgovor koga neso ne mu idit kako so treba vo momentov |
|
Внеси реплика | страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |