|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 582583584585586 1869> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja privilegija ja imas well, retko koj ja dobiva ovaa sansa
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...fala lepotici...bash mi e drago, shoe taka, posho vikaat deka na nikoj ne mu trebaat neprijaleli, bash naprotiv... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikomu ne mu trebaat neprijateli, ama sekoj si ima barem po eden sto go sledi kako verna senka
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....mojov neprijatel sto me butna pred malku e nevidliv.....ne mozam da se sozemam.....se iskrsiv.....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...uf, devojchice, imam mnogu jas...odavna...harizmata i ljubomorata idat sekogash zaedno raka pod raka kako plus i minus u zivotot sho ke dobiesh...aj da ne kazam i posesivnosta bashka problem e...hihihihihiii |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posesivnost? nekako mi zvuci poznato
|
|
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma kuti, zeznata stvar skroz, ne zamerap posho obichno vikaat deka togash choekot se naoga vo son, vo nerealna sostojba, predizvikana od ljubomora-zavist i zloba...genetska stvar...ili losha krv-nechista...jebiga svashta ima po svetov-sekakvi bolesti-nekoi od niv se izlechivi-nekoi jok...well...toa...spremen sum ja ko tito ne se sekiraj...uvek sum chekor ponapred od site... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas mi e milo sto taka razmisluvas...iskreno pocnav da se prasuvam sto gi prinuduva lugeto da se cuvstvuvaat taka kako sto ti gi opisa...posesivno da se vrzuvaat za predmet ili za licnost i pritoa da rusat se okolu sebe za da go zadrzat "my precios"
|
|
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cas po....ili obicna diskusija
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja udrila glavata, gledas kolku e mirna sega
|
|
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti se smee a?
|
|
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto kulturno se otkaza od pozdravuvanje? nisto ne ti znaci?
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi zboruvas?
a tamam mislev da se odjavuvam |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 582583584585586 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |