IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Која е најисправна религија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која е најисправна религија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 21>
Автор
Порака
deyan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deyan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Која е најисправна религија?
    Испратена: 20.Март.2008 во 23:45
Ovaka jas mislam deka evangelska crkva zaedno so pentakolstacite se naj ispravnite.

sti mislite vie

BOG vika mnozina nema da vlezat vo bozjoto carstvo
i ako kje isceluvaat,pravat cuda

BOG vika jasum patot,vistinata,i zivotot

i jasno e deka vo biblijata ni na edno mesto ne pisuva da se pali svekja i da se klajame na ikoni da ostavame pari
seto toa e grev

a i za MUSLIMANITE ISUS ne go nerkuvaat bozji sin toa spored mene e ne ispravno

za toa sto ISUS HRISTOS E SIN BOZJI SIN,GOSPODAR,SEMOKJEN,

STO MISLITE VIE???
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:49
јас мислам дека темава е заникаде!
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deyan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:53
jas ne mislam taka zs denes lujeto evangelistite gi smeaat za sektasi sto nema vrska
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:54
temava ce dovede do tenzii raspravii i nemiri   
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:55
секој за својата вера си мисли дека е исправна....не знам со кој памет е отворена темава!
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deyan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:01
HA BOG rekol ne mu se poklunuvaj ni na nikoj osven mene

a denes lujeto se poklnuvaaat na ikoni sto za zal gi vodi vo propast mislat deka e toa ispravno popovite gi lazat da zimaat pari kakva tragedija

a duri ni popovite ne se svesni za toa niv moze samo BOG da gi oslobodi

za zal denes parite se BOG za lujeto
Кон врв
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:02
IMA EDNA LATINSKA POGOVORKA KOJA VELI VO PREVOD ZA VKUSOVITE NE SE DISKUTIRA 
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deyan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:03
ima eden zaklucok koj ne go ispolnuva toa sto go rekol ISUS HRISTOS kje odi pekol za zal
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:04
Дејан што ти е намерата на тебе поточно? со темава сите ни е јасно што ке излезе и свесни сме за тоа. јас сум ЗА бришење на темава. 
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:07
Deyan, kako nov chlen, pojdi i prochitaj sto pishuva tuka:

http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=12389
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:08
Nemozesh da pravish gradacija ispravna poispravna najispravna...

Postoi edna vistinska religija a toa e organizacijata na Jehovini Svedoci

Кон врв
hr.lucky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 505
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hr.lucky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:12
sekoj za svoja vera si misli deka e pravata,jas od hristijanska gledna tochka iako sum pravoslavec odnosno hristijanin so pravoslavni obichai po mnogu raboti ovie evangelisti se vo pravo sepak iako ne se slozuvam vo celost so niv za vo mnogu gledishta se porealni od drugite,veruvam vo svetoto trojstvo,razmisluvam so svoja glava i nikade ne se naod'am vo celost.Imali nekoja religija slobodno hristijanstvo bez oficijalna crkva i strogo ednoumie ?
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deyan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:13
hahahaahahahahahaa

me nasmea jehovni svedoci...brat tuka si utnal BOG neka ti gi otvori ocite
ali jehovni se svarno...BOG neka ve upati kon dobri i oicite otvori

ali temava ja otvoriv za toa sto mora da edna od site religii e vistinskata mene BOG mi kazuva deka avengelistite naj ispravno veruvaat
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:14
ene ti dobra religija

Cvovek e gospodar na poznatiot svet a Gospod mu sluzi  za izgovor koga neso ne mu idit kako so treba vo momentov
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.