|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 242> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ja imam prochitano... zatoa i pishuvam deka ne mi se dopagja kako literatura... nachinot na pishuvanje mu e dosaden i premnogu gi ispolnuva rechenicite so izlishni zborovi... No od aspekt na "navreda" za islamot - ne sum siguren deka treba tolku galama da se kreva okolu nego... navistina mislam deka so toa mu napravivte povekje reklama... i jas ja imam prochitano samo zatoa shto e tolku poznata situacijata okolu knigata, inaku ne veruvam deka bi se zafatil za nea. Ako ja ostavevte na mira - kje si odumreshe kako neosobeno bitna literatura...
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби си во право,а можеби и не.Книгата навистина нема никаква литературна вредност и тежина,освен за оние од типот на Салман Ружди,кои истата ќе ја користат како некаков си доказ против Исламот. Инаку реакцијата е нормална,кога се посегнува по верските вредности на луѓето.Тоа не може да помине незабележано. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hey pozdrav do site,,,
jas pak se vrativ megju vas ...(posle eden doooolg i naporen period ucenje....ppfff na kraj mozham da disham malku slobodno...barem za sega) koj li samo go "izmisli" fakultetot.. ??? no sepak sum srekna sto pak ke se zdruzhime zaedno... Pozdrav!!! |
||
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добре дојде назад Се надевам дека научи доволно и спремна си за испити. |
||
|
||
deyan
Нов член Регистриран: 20.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da kazam biblijata jes da ja pisuvale razni luje mislam deka bile PETAR I KOMPANIJA
biblijata e pisuvana mislam so razliki edno evangelie sega drugo po 600 god drugo i se tuka znaci tuka kazuva deka biblijata e vistina BOG E PATOT,VISTINATA I ZIVOTOT NE ZABORAVJTE |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so mu falit na PETAR i drustvoto na mrtvite poeti ??????
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
O Lady pa jas se prasuvav kade si? E pa efektivno si go pominala vremeto, izgleda! Pa kazi ni go rezultatot koga ke bide, ili po toveto happy pisuvanje, ishodot e ocigleden! Pozz |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на кој факултет си лејди?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КГБ ,дали вие Јеховините Сведоци верувате во Другиот Свет и во Рајот на другиот свет?
|
||
|
||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Veruvame vo Rajot koj ke bide vospostaven na Zemjata. |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Wow,значи ништо од Идниот Свет,навистина има многу да се дискутира со вас,но,сега е доцна,утре Иншаллах ќе ја активирам темата за Јеховините Сведоци,има навистина многу да полемизираме. За сега ти благодарам за одговорите и за смиреноста која ја покажа.Тоа посебно го ценам. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |