IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Секогаш присутен
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секогаш присутен

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9495969798 237>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:20
Originally posted by moira moira напиша:

....mila jas ne mislam deka sum najpametna...tuku najpamentna sum........dokaz imam za toa...napismeno...

Da?
Sigurna si deka si najpametna?
Ne mi ostavas vpecatok na zaprskaгазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:20
moira auuuuuuuuuuuuuu kakva samodoverba
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:24
....hahahahahaha......kazi... .....sto mi pravis Ira.....mama kako e...?

Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:25
mama e podobra fala mu na Gospoda
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:47
изненадување...ne sum jas taa mama....da nema zabuni...
jas sum odlichno ..i sum tuka...ama...tukaнамигнувањенамигнување
Blue...kako si????Gotovo???Moira,.....site.......големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

големо%20гушкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:49
.....mamma, sekako deka ne si ti.....ti ne si mama.....tuku si mamma, sweet mamma, i sekako deka sekogas si super.....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:49
mene ne me spomnuvas/изненадувањеизненадувањеизненадување

lele, me prafila ljubomorata....ke treba malku da se distanciram od forumovгазење%20од%20смеење
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:56
fille......големо%20гушкањеголемо%20гушкањеne e Pero...Peroнамигнување..ich ne brini

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:56
..... .....macence pretera.....cel den me smees.....ke mislat sum odlepila.....ke mi zabranat da sednam do komjuter .....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:57
Dobro, jas da si prasam...da ne ispadne posle ne sum te predupredila za nova frizuraгазење%20од%20смеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 21:58
Originally posted by moira moira напиша:

..... .....macence pretera.....cel den me smees.....ke mislat sum odlepila.....ke mi zabranat da sednam do komjuter .....

ti kazav jas nesto denes okolu toa smeenje, ama ti ne me slusas....a ako te izbrkaat od doma...ne se sekiraj, imam ekstra krevetнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 22:00
.....ma ne me brkaat, ne mozat bez mene........jas na sekoj mozen nacin se trudam, ama bezuspesno....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 22:02
ne ti uspeva aизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеpa povikaj prijatelзадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 22:04
.....te povikav u Sredata....i kakov bese rezultatot....zero....ne reagiraat.....vide i sama....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9495969798 237>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.