![]() |
|
Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Автор | ||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ednostavno nezaboravliv ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ставаш бомбона во чаша и ја бркаш со јазикот ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Uhhhhhhhhhhh......odamna bese, ama mislam deka i den deneska go odrzuvam vo zivi sekavanja zatoa sto bese prekrasen.... |
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
ne se sekavam dobro,aj moze ke go najdam tipot pa ke go prasam..................
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
...dzabe ke me prasuvas, ni ja ne se sekavam
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
...aaa, da se doizjasnevte na koj prv baknez mislite
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
ufff pa mojot prv kiss ne bese koj znae sto.......nisto posebno...bez emocii...togas go zapoznav..taka sto toj baknez definitivno ne bese vistinskiot,no ke go pametam cel zivot kako i da e...
![]() |
||
![]() |
||
sladjana_d ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
|
Prviot baknez... odamna bese...
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja na 14 godini imav krasti po racete od dzamlii i za usi me tegnea navecer ako se zaboravam so igranje zmurki na topka
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Kako da bese so bernandinec
Изменето од fragola - 01.Јуни.2008 во 14:57 |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Prviot baknez
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |