IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Прилеп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Прилеп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 131>
Автор
Порака
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 20:54
kaj ste be sogragani???збунетост
nesto se izgubivme denoviveсреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 03:15
да да што е ова не сакате да пишете 2-3 збора за нашиот ни град....дај ајде кажете што има ново нешто случајно да не не сум разбрала..некое случување....освен што ќе го гледаме понеделник и вторник Јас сум од Титов Велес...
денес за Тамарчево бевте....
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 11:29
Originally posted by realna realna напиша:

да да што е ова не сакате да пишете 2-3 збора за нашиот ни град....дај ајде кажете што има ново нешто случајно да не не сум разбрала..некое случување....освен што ќе го гледаме понеделник и вторник Јас сум од Титов Велес...
денес за Тамарчево бевте....
fuj fuj fuj...
каква тамара ај не ме зафркавај...личи ли на нешто па да појдиш да ја гледаш....последно на куку леле си поминв прекрасно(и тоа одамна пред нова година)..во последно време the end  не ми е ни на листа на места за излегување....
поздрав големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 09:35
jas ja vidov tamara onaka , i zedov da ja smekam , arno ama taa mnogu na visoko bese kacena i mislam deka ne me zabeleza сршено%20срцеголема%20насмевка, vo sabotata bev vo ex-diskoto meduza , sega mislam element se vika , mnogu e ubavo . vcera na kafe vo cavalli pa popladneto zaminavme na ezero na edno kafe i taka 
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 13:28
Originally posted by hektor hektor напиша:

jas ja vidov tamara onaka , i zedov da ja smekam , arno ama taa mnogu na visoko bese kacena i mislam deka ne me zabeleza сршено%20срцеголема%20насмевка, vo sabotata bev vo ex-diskoto meduza , sega mislam element se vika , mnogu e ubavo . vcera na kafe vo cavalli pa popladneto zaminavme na ezero na edno kafe i taka 
element se vika da...navistina e dobro???nemam vlezeno...намигнување
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 00:23
[QUOTE=blackeye] не ми е ни на листа на места за излегување....

поздрав [IMG]
а твојата листа се состои од.....
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 00:41

[QUOTE=blackeye] не ми е ни на листа на места за излегување....

поздрав [IMG]
а твојата листа се состои од.....
читај убаво : во последно време велам...
зошто многу се измени народот кој оди таму...немам ништо против клубот, напротив доста често излагував таму...сега повеќе движам кавали,табу,вип,леоне и понекое кафанче...
од гужви ми е преку глава...да одам само да бидам видена, а да неможам на рајат ни една пијачка да испијам?!?!?!не фала!

ти кај движиш???
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 20:47
хектор....алоооо...абе не учи толку многу...одмори малку....намигнување
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 02:39
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

ти кај движиш???

па и јас исто леоне табу вип вирус , тhe end......освен кавали никогаш не сум била ниту пак ми е во план....еве сега сакам и со план сум да појдам во дисково да видам дали вистина е убаво но се ми се чини дека помали ке бидат .но од љубопитство ќе појдам..и исто сакам апореа да поминам повеќе од 3 години ич не сум стапнала таму.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 03:09

ти кај движиш???

па и јас исто леоне табу вип вирус , тhe end......освен кавали никогаш не сум била ниту пак ми е во план....еве сега сакам и со план сум да појдам во дисково да видам дали вистина е убаво но се ми се чини дека помали ке бидат .но од љубопитство ќе појдам..и исто сакам апореа да поминам повеќе од 3 години ич не сум стапнала таму.....
апореа сум била 2 патии толку....а во новово диско и јас чисто од љубопитство би пошла....мада мислам дека кај нас таква идеја не може да заживее...ние сме ти посебни луѓе...здрвени на секој чекор..за нас не едиско....голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкашто е можно да има повеќе за седење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 11:57
CITAM DENES SAAT KULATA VI NAPUKALA, A TOLKU SLIKI PROSTREVTE OD NEJZE.
STETA NAVISTINA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 02:01

bese nekoj na kino denes???

vpecatoci da kaze za "Jas sum od T.Veles"
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 13:19

So si ima ova vrska so Prilep , ziti se, aj filmot da se vikase "jas sum od Prilep" taka i taka.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 15:47
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

So si ima ova vrska so Prilep , ziti se, aj filmot da se vikase "jas sum od Prilep" taka i taka.
zosto vcera go davaa vo KINOTO VO PRILEP kultuzin....

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 131>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.