|
Вашиот сегашен партнер... |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна сум и по долго време, уште го сакам најмногу на цел свет и многу ми недостига кога и да не сум со него |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено не....но добро е....ми пружа се она што може еден дечко да ми пружи , дури и повеќе ........повеќе од тоа што сум заслужила и сум се потрудила.....но знам дека со секој друг освен со принцот ке е исто ...па така да речиме дека сум задоволна од тоа што го добивам........додека да стигни мојов принц
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da...i se nadevam deka mojot segasen partner ke bide i posledniot"partner" vo mojot zivot... znam deka iskreno mi dava se, cisto saka...i ima pred se golemo razbiranjen za nacinot na koj jas ja prifakam negovata ljubov...
ednostavno, mislam deka sme eden za drug...go cuvstvuvam toa
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e virtuelna...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eci peci pec...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ti si mali zec...
|
|
apce
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ti si mala peperuga ...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......................e govedo nevospitano...............ne vredi covek da si go trosi vremeto na nego...................
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam partner vo onaa smisla vo koja toa se bara ovde kako odgovor...no zatoa imam nekolku iskreni prijateli na koi mozam da se potpram vo sekoe vreme...a partnerot?...ke dojde ili ne...voopsto ne se zamaram
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 GOD IDEV OD POCETOKOT BESE FANTAZIJA A ODPOSLE AUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTT [X]
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e mojata vtora polovina..
Изменето од anastea - 27.Април.2008 во 02:17 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |