![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 360> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka tuka e ...se blizi the end
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
znam deka snezevo me pravi ....... very happy
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
знам дека пола форум е со скршено срце
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Znam deka ke dojdat podobri vreminja!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
........znam deka tuka si vo pravo..................
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ЗНАМ ДЕКА.... СИНОТ НА ЕДНА Е ГОЛЕМ ПЕДЕР.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека загор нешто се збунил
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..........znam deka site mazi se ZBUNETI...................
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека Загор е посебно збунет у овој случај мила
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ZNAM DEKA NE BEV NA FORUMOV I SEGA JA PROCITAV PORAKATA!NEMAJTE SI RABOTA SO ZAGOR!!!..EDNAS GO ZAEBAVTE...NEMA VTOR PAT!!!AKO SAKATE DA RAZGOVARATE..POVELETE VO ZIVO..NE NI TREBA AUDITORIUM!!! |
|
|
|
![]() |
|
SIGURNO NE MILA OD TVOJOT GERDAN... |
|
|
|
![]() |
|
знам дека загор не свати што реков патем заборави тој изгледа дека лично јас му се јавив и го поканив за форумската забава! а тој одби и не дојде
![]() Изменето од blueprayer - 19.Март.2008 во 20:13 |
|
|
|
![]() |
|
ZNAM DEKA...SOSTANOKOT SO BLUE..KE BIDE NASAMO!!!
|
|
|
|
![]() |
|
знам дека гадно си се зезнал друже
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |