|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 118> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas deneska na nekoi luge sto navistina im se najdov vo zivotot ki prasav dali na celoto mi pisuva BUDALA, jas navistina taka i se cuvstvuvav zatoa sto nekoi se navistina tolku sebicni.....e pa kraj da se nema.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao da vidov edna takva...moze i mi se pricinilo
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZE DA SUM BILA JAS AKO SI I TI NA SPISOKOT NA MOITE DOLZNICI.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam, na mnogu im imam zgreseno i im dolzam
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......vredi da................samo ne treba da se ocekuva za vozvrat.............nisto.........
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA PRIJATELITE SVE, NO ZA DRUGITE..........
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми ја плеснаа добрината во лице денес, и не е прв пат. Сфатив дека едно е да бидеш хуман и да помагаш, што те прави добра личност а дека е сосем друго да бидеш добар со луѓе кои тоа не го сакаат и воопшто не го заслужуваат.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nekogas vo zivotot napravis dobro..........zaboravi go,ako napravis loso pamti go
zosto i da dojde denot nekoj so loso da ti vrati nema da ti bide krivo a za ova prethodnovo podobro zaboravi go zosto koga ke ocekuvas so dobro da ti se vrati...............samo ke se razocaras........... |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne go ni spomenuvaj ona sto ke go storis ima koj da ti naplati i za toa
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e taka ....site ke bevme losi....ke se "prepuknuvavme" tuka.....no.....koga i da e od koj i da e DOBROTO so DOBRO se vraka |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da DOBROTO SO DOBRO SE VRAKA ,ali sigurno znaes deka ne razmisluvaat site taka............
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da toa sum go zabelezal.....i toa malce koi taka razmisluvaat.....megjutoa za da se uveris deka e toa taka prvo treba da pravis dobro....toa se vraka tokmu togas koga najmnogu ti treba...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke dobijam dobro, smetam deka sum go zasluzil bez razlika kakov sum bil prethodno, a koga ke dobijam loso e taka ne moze, nepravedno e i baska boli
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек мора да биде доволно голем...
за да си ги признае своите грешки...
доволно паметен...за да има корист од нив...
и доволно силен...за да си ги поправи..........
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |