![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 301302303304305 717> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ех....нашиот вирус-балкански синдром...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...Dobar den na site....Angelince...kola se poprva...aj ne mu ja misli... gospod bil so tebe...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
PRIJATNO POPLADNE REZONATORIIIIIIIII .... SE CITAME ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Prijatno popladne!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
колку убав ден...врне снег,а ние ја имаме таа привилегија во нашите животи да седиме во топла просторија и да уживаме додека гледаме низ прозор како врне снег, и хм, човечка природа, се нешто не копка и ни фали...а толку е убаво
Изменето од BarbB - 19.Март.2008 во 16:35 |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
IMAM EDEN PRIJATEL KOJ STO KAZUVA EDNA ANEGDOTA ... NEKOJ NEGOV PRIJATEL NA MOJOT PRIJATEL ... JAS KAKO K-15 ... ONOJ STO MU JA SKRSI KICMATA ... MU VELI: - ME BOLI BUBREGOT ... A TOJ MU ODGOVARA: - EEEEEEE ... SEGA ZNAES DEKA GO IMAS !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PRIJATNO POPLADNE BARBB ... DRAGO MI E STO SE DRUZIME NA REZONANCA ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
и мене ми е драго што ве дружам сите тука на резонанца
-колку на човека може да му се разубави денот со само еден убав збор, насмевка или една смс порака - -уживајте...пријатно попладне |
|
![]() |
|
TOCNO NA OVAA REZONANCA ... NAUCIVME DA PRAVIME SOPSTVENA REZONANCA ... VO SEBE ... DRUGITE ZABELEZUVAAT DEKA SME SE IZMENILE ... I NIKAKO DA IMAAT HRABROST DA NI RECAT ... DEKA SME BLEDI ... EDNOSTAVNO NASIOT STAV ... NASETO ZRACHENJE DELUVA ... 1. OD NAS LICHNO ... 2. DELUVAME NA SOPRUGATA (SOPRUGOT)... 3. NA FAMILIJATA ... 4. NA MAALATA ... (KOMSIVKATA ILI KOMSIJATA) 5. NA RABOTA ... 6. VO GRADOT ... 7. VO REPUBLIKA MAKEDONIJA .. 8. VO EU ... 9. SVET ... 10.UNIVERZUM ... ETE SAMO TOLKU CEKORI IMA ... 10 CEKORI ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OVA MI E KOMENTAR NA KOSMICKATA ENERGIJA ... NO MISLAM DEKA I TUKA MU E MESTOTO ... ZATOA I OVDE KE GO STAVAM OVOJ POST ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
VAZNO E OVA ... PODRSKATA !!! AMA KADE JA BARAME ... ILI OD KADE JA OCEKUVAME ... NEKOJ COVEK GLEDAL TELEVIZIJA ... NEKOJ KANAL ... I NE MU SE DOPADJALO TOA STO GO GLEDA ... I NORMALNO GO ZEMA DALECHINSKOTO ... NO, BATERIITE SE IZVADENI ... I KOLKU DA SE TRUDI ... KE MORA DA GO GLEDA TOA ... KADE SE BATERIITE ??? ISTOTO E I VO ZIVOTOT ... GLEDAME NEKOJ ZIVOTEN KANAL ... I ODIME PO NEGO ... NE NI SE DOPADJA ... SAKAME DA RIPNEME ... AMA NIKAKO NE MOZEME ... PONOVO PADJAME DOLU ... ZA DA MOZEME DA IZLEZIME ... NI TREBA EDNO MALO PRSTE ... EDNA MALA ... AMA NADVORESNA SILA ... I KE NE PODIGNE GORE ... I MOZEME DA GO SMENIME ZIVOTNIOT KANAL ... KADE SE BATERIITE ??? KE NAPISAM KADE NE SE ... - NE SE VO RODITELITE ... - NE SE VO PRIJATELITE STO GI IMAME ... - NE SE VO KOLESKITE I KOLGEGITE ... - NE SE KAJ DIREKTOROT ... LELEEE... - NE SE KAJ KOMSIJATA ILI KOMSIVKATA ... NA VAS OSTAVAM DA NAJDETE KADE SE ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
DOBRA VECER... EJ REZONATORI....
e za ova shto i slucilo na Angelina, bash mi e zal... ima postrashni raboti... aj neka se toa slucilo samo kolata, ima postrashno... jas sum doziveala... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajde, ZIVOTOT E ISKUSENIE... Изменето од Hero - 19.Март.2008 во 18:53 |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
-колку на човека може да му се разубави денот со само еден убав збор, насмевка или една смс порака
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ...a shto velish za slikickite za dobro raspolozenie...samo plivame...na kafe...na sok...na muskuli...na torzo....pa romantika...po nekoja mudrost... |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 301302303304305 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |