|
СДСМ се согласиле за промена на името |
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira: ne stavajte poveke od edna emo ikona!!! Изменето од moira - 19.Март.2008 во 14:28 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KEJT D GREJT ZA PREMIER !!! Изменето од moira - 19.Март.2008 во 14:28 |
|
|
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[[/QUOTE] IVICA BOCEVSKI....POLEKA...ZNAEME DEKA SI TI...SAMO ON VOLKU REVNOSNO JA BRANI VLADATA....NIKOJ NE CINI...SAMO VMRO SE DOBRI...PRIKAZNI ZA MALI DECA [/QUOTE] Kaj me najde pa so nego da me sporedish ziti sekako be ne vi odgovara vistinata neli vi e sram Изменето од moira - 19.Март.2008 во 14:29 |
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE]Kaj me najde pa so nego da me sporedish ziti sekako be ne vi odgovara vistinata neli vi e sram[/QUOTE]jas nemam zasto da se sramam...ali bogami Crni Grujo koji sepa so toa nodzinjata i te kako ima ...gi fatija li tie sto ja granatiraa vladata? ...tie sto go ubija policaecot u zaseda ...site pratki so site pari od MT ? ima nesto trulo vo vladata na cRNI gRUJO Изменето од moira - 19.Март.2008 во 14:30 |
|
|
|
baba mulon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isto kako shto gi fatija lopovite od SDSM koi 15 god.kradea.Ama bulvalno isto.E sega prashanjeto e kako ke gi sporedish tie dve raboti
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"politika e k*rva"-taka vikaat
ne sakaat lugeto da se vo iskluçocite
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
baba mulon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ustvari jas imam 30 god.i ni ednash ne sum izlegol na izbori bidejki ne se zamaram ama ako gledash pravedno se znae koj napravil pogolemi sranja vo drzavava.Taka da bescelno e da se diskutira
Изменето од baba mulon - 19.Март.2008 во 15:43 |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа и е работата - луѓето од твоја возраст и не можат за жал да знаат колкави и какви срања се направени.
Факт е дека социјалдемократите ја поставија државата на нечесни односи и не само што не се справија, туку промовираа пљачка. Но факт е дека и ДПМНЕ не остана покус уште првиот ден после доаѓањето на власт во 98. Тие ја официјализираа корупцијата на сите нивои. И дополнително, направија хаос во меѓунационалните односи: поддршката од македонците им беше дадена само заради анти-албанската платформа (дали уште некој се сеќава на Владо Голубовски, како хистеришеше), отпорот спрема образованието на албански и слични глупости. Но што се случи: не само што одстапија, туку и се сложија на многу повеќе. Само неколку личности направија политички кариери на таа основа (она к*рето Филип Петровски на пример), а народот остана малтретиран со инаети.
Слично ќе биде и со името. Името нема врска со националниот идентитет затоа што Македонија нема национален идентитет - има два етнички идентитети.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te prasuvam kaj se sega tie banditi od 1998, gi nema taka li?
Gruevski napravi cistka i na kloci gi izvadi eden po eden.I postavi maldi luge ko imaat vizija i znaenje. A so napravi SDSM nisto ,ostanaa so istiot kadar, bandit do bandit. Изменето од kultuzin - 19.Март.2008 во 16:02 |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На пример едниот од тие бандити е слободен бугарски гражданин од Благоевград, милионер, во слободно време член на македонскиот парламент.
Не сакам бесконечно да полемизирам на оваа тема...
Тоа што се млади, во принцип е полошо. Од каде тие луѓе добиле визија? Најголем дел од нив се израснати во изолација, во хаосот во кој што се наоѓа МК последниве дваесетина години. Тие не ни знаат како треба да биде. Изменето од Polar Bear - 19.Март.2008 во 16:20 |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа што се млади, во принцип е полошо. Од каде тие луѓе добиле визија? Најголем дел од нив се израснати во изолација, во хаосот во кој што се наоѓа МК последниве дваесетина години. Тие не ни знаат како треба да биде. [/QUOTE]
E ne onie so izrasnaa vo komunizmot ; tie znaat!!! |
|
car's freack
|
|
baba mulon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ne onie so izrasnaa vo komunizmot ; tie znaat!!! [/QUOTE] Normalno e posle haos da dojde drugo vreme.Koj budala bi se stremel da ostane haos ako gleda deka nema izlez os istiot.Ako tie nemaat vizija neznam koj |
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi prvo sto bil i kaj rabotel vicepremierot STAVREVSKI, posle informiraj se koj e VIKTOR MIZO, eve za pocetok tie dvajca pa posle ke razgovarame koj bil i kade vo izolacija. A toa sto se mladi treba da ne raduva, ne gi nosat na grbot luznite od komunizmot ( nerabotni naviki, dobivanje 10 pati poveke od toa sto ke srabotis, kradi ja drzavata za da ne bides glup i tn ), a osven toa ne gi tepa Jugo nostalgija. |
|
baba mulon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Objasni mu na mladicot ziti se.
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |