|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 301302303304305 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех....нашиот вирус-балкански синдром...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Dobar den na site....Angelince...kola se poprva...aj ne mu ja misli... gospod bil so tebe...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATNO POPLADNE REZONATORIIIIIIIII .... SE CITAME ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijatno popladne!!!
|
|
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку убав ден...врне снег,а ние ја имаме таа привилегија во нашите животи да седиме во топла просторија и да уживаме додека гледаме низ прозор како врне снег, и хм, човечка природа, се нешто не копка и ни фали...а толку е убаво
Изменето од BarbB - 19.Март.2008 во 16:35 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAM EDEN PRIJATEL KOJ STO KAZUVA EDNA ANEGDOTA ... NEKOJ NEGOV PRIJATEL NA MOJOT PRIJATEL ... JAS KAKO K-15 ... ONOJ STO MU JA SKRSI KICMATA ... MU VELI: - ME BOLI BUBREGOT ... A TOJ MU ODGOVARA: - EEEEEEE ... SEGA ZNAES DEKA GO IMAS !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATNO POPLADNE BARBB ... DRAGO MI E STO SE DRUZIME NA REZONANCA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене ми е драго што ве дружам сите тука на резонанца
-колку на човека може да му се разубави денот со само еден убав збор, насмевка или една смс порака - -уживајте...пријатно попладне |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOCNO NA OVAA REZONANCA ... NAUCIVME DA PRAVIME SOPSTVENA REZONANCA ... VO SEBE ... DRUGITE ZABELEZUVAAT DEKA SME SE IZMENILE ... I NIKAKO DA IMAAT HRABROST DA NI RECAT ... DEKA SME BLEDI ... EDNOSTAVNO NASIOT STAV ... NASETO ZRACHENJE DELUVA ... 1. OD NAS LICHNO ... 2. DELUVAME NA SOPRUGATA (SOPRUGOT)... 3. NA FAMILIJATA ... 4. NA MAALATA ... (KOMSIVKATA ILI KOMSIJATA) 5. NA RABOTA ... 6. VO GRADOT ... 7. VO REPUBLIKA MAKEDONIJA .. 8. VO EU ... 9. SVET ... 10.UNIVERZUM ... ETE SAMO TOLKU CEKORI IMA ... 10 CEKORI ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA MI E KOMENTAR NA KOSMICKATA ENERGIJA ... NO MISLAM DEKA I TUKA MU E MESTOTO ... ZATOA I OVDE KE GO STAVAM OVOJ POST ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VAZNO E OVA ... PODRSKATA !!! AMA KADE JA BARAME ... ILI OD KADE JA OCEKUVAME ... NEKOJ COVEK GLEDAL TELEVIZIJA ... NEKOJ KANAL ... I NE MU SE DOPADJALO TOA STO GO GLEDA ... I NORMALNO GO ZEMA DALECHINSKOTO ... NO, BATERIITE SE IZVADENI ... I KOLKU DA SE TRUDI ... KE MORA DA GO GLEDA TOA ... KADE SE BATERIITE ??? ISTOTO E I VO ZIVOTOT ... GLEDAME NEKOJ ZIVOTEN KANAL ... I ODIME PO NEGO ... NE NI SE DOPADJA ... SAKAME DA RIPNEME ... AMA NIKAKO NE MOZEME ... PONOVO PADJAME DOLU ... ZA DA MOZEME DA IZLEZIME ... NI TREBA EDNO MALO PRSTE ... EDNA MALA ... AMA NADVORESNA SILA ... I KE NE PODIGNE GORE ... I MOZEME DA GO SMENIME ZIVOTNIOT KANAL ... KADE SE BATERIITE ??? KE NAPISAM KADE NE SE ... - NE SE VO RODITELITE ... - NE SE VO PRIJATELITE STO GI IMAME ... - NE SE VO KOLESKITE I KOLGEGITE ... - NE SE KAJ DIREKTOROT ... LELEEE... - NE SE KAJ KOMSIJATA ILI KOMSIVKATA ... NA VAS OSTAVAM DA NAJDETE KADE SE ? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECER... EJ REZONATORI....
e za ova shto i slucilo na Angelina, bash mi e zal... ima postrashni raboti... aj neka se toa slucilo samo kolata, ima postrashno... jas sum doziveala... i zatoa, probajte da UZIVATE vo ovoj ZEMEN ZIVOT..., ajde, ZIVOTOT E ISKUSENIE... Изменето од Hero - 19.Март.2008 во 18:53 |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-колку на човека може да му се разубави денот со само еден убав збор, насмевка или една смс порака
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ...a shto velish za slikickite za dobro raspolozenie...samo plivame...na kafe...na sok...na muskuli...na torzo....pa romantika...po nekoja mudrost... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уживајте во секој момент од животот
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 301302303304305 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |