![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 103> |
Автор | |||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
..A DALI SUM JAS PLAV..TI DOBRO VIDE DO SEGA DVE SLIKI,I FINO ZNAES DEKA SUM CRN DECKO...KADE SE TVOITE SLIKI MILA..OD STO SE PLASIS..KRIVIOT NOS?..PA ZA TOA POSTOI ESTETSKA HIRURGIJ Изменето од Makijaveli - 14.Март.2008 во 15:54 |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
ako kazam deka sum lezbejka ke me napravi pogolema zena!????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() samo ke kazam:
"sekoj neka si pravi onaka kako shto misli deka e najdobro"
ili ona shto miluvam da go kazam:
"sekoj so svoite misli"
p.s.dokolku toa ne pre4i na okolinata<<<<se razbira
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
||
Toa da mu go kazas na nekoj drug oti toa e americka propaganda kako i sekoja druga filmska glupost!!! Filmot e napraven ne da go velicat Aleksandar Makedonski tuku da go ponizit(nemase da mi bide cudno ako vo filmot se pojavea Amerikanskite specijalni sili i go oslobodea svetot od Aleksandar Makedonski!!! |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
КЕЈТ...ПА КОЈ ВИ КАЖУВА ВАКВИ РАБОТИ ЧОВЕЧЕ...!!!АЈ ТОЈ ШТО ГИ ПЛАСИРА,..АМА ЗОШТО ВИЕ ВЕРУВАТЕ НА СЕ И СЕШТО...!!!!....УШТЕ И ИСТОРИЈА СПОМНУВАШ..А КОЈ ЈА ПИШУВАЛ ТОА НЕ ГО КАЖУВАШ?
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
МОЛК И ШТАМА СЕ СПУШТИЈА НАД ДАРКВУД КАКО ТЕМНИ ПОРОЈНИ ОБЛАЦИ...
![]() Изменето од majstorce62 - 15.Март.2008 во 01:12 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
....ЌЕ КАЖАТ НЕШТО И ЌЕ СИ СПИЈАТ МИРНО!!!АЛАЛ НЕКА ИМ Е
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
Da ne si ja imas slucajno muvata na kapata, sto reagiras tolku brzo:) Zavisi na koe nivo rekov! Potpolniot razvoj na seksualnosta zavisi od zadovolstvoto na osnovnite covekovi potrebi kako sto e zelbata za kontakt, intimnost, emocionalno istrazuvanje, uzivanje, neznost i ljubov...a koga sme tuka, neli ljubov e ljubov? i siite sme luge, jas na primer se zaljubuvam vo licnost...dodeka da mi tekne na polot treba vreme da pomine:)
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
||
IMAS SLUSNATO ZA PLATONSKA LJUBOV ILI NE??? |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Малио, не се тепај, не ја сфаќаш поентата на муабетот. Самото замрзнување на водата во фрижидер е на неприроден начин. Природата не ја замрзнала водата, туку твојот фрижидер, кој е направен на вештачки (неприроден) начин, за тој неприродно да ја намалува температурата на се што се става во него! Сега сфаќаш шо е муабетот? Да ја надополнам д-грејт кејт, во случајов нејзината теза се докажува, дека тебе ти одговара да го правиш тоа и да го нарекуваш природно, кога тоа во суштина е неприродно (мразот и фрижидерот), и обратно, ти одговара да правиш нешто неприродно, кога во суштина е природно (хомосексуалноста). Зошто е природно? Оти постои, а ако постои, го создала природата. Постои и кај луѓето, и кај животните, што е доволен доказ дека е создадено од природата. За разлика од хомосексуалноста, фрижидерот само луѓето можат да го направат (вештачки), а не и животните. Фрижидери не растат на дрва. Уште еден доказ дека фрижидерот е неприроден, и неговата функција е неприродно да лади/замрзнува храна/течности.
Природата исто така ја створила устата за јадење, пиење, зборување и повраќање, но сепак таа често се користи и за дишење (а не е дел од респираторниот систем), а и многу хетеросексуалци ја употребуваат за орален секс. Природата исто така ги створила рацете за најразлични потреби, а човекот им нашол една 'неприродна' намена - вештачко предизвикување на оргазам и трошење на полови клетки кои наместо по природен пат да створат зигот, тие завршуваат на тоалетна хартија и некаде по канализации или отпади, но најчесто во дигестивниот систем на многу луѓе.
Да те поправам: спротивно наелектризираните честички се привлекуваат, а исто наелектризираните се одбиваат. За разлика од нив, човечките суштества не се џиновски јони па како такви да се потчинуваат на законите на хемијата. Изменето од RebeL - 19.Март.2008 во 03:37 |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
тука веке нема смисла да пишувам зошто и онака слепо убедени сте дека хомосексуалноста е природна и не можам да ве убедам во спротивното.
барем не сум офф топик,го знаете мојот став. |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Немаш поќе аргументи, затоа се откажуваш ![]() |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
![]() |
|||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||
Luge mislam deka preteravte!Temava e mojot stav za homosexualnosta so naglasok na mojot.Daj prestanete da se ubeduvate sto e pravilno a sto ne.Ne djabe rekle kolku glavi ,tolku misli!
|
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|||
![]() |
|||
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
||
Nemam nisto protiv homoseksualcite. Tuka vo Spanija imaat golemi prava i milo mi e za niv.
Posakuvam i toa da se sluchi i vo Mk. Sekoj ima pravo na izbor i da si go zivee zivotot kako sto saka. Pretpostavuvam deka niz mnogu maki pominuvaat Mk. Ama toa e toa.
![]() Kako i da e treba da se prifati toa i od roditelite i od okolinata. Toa ne e nikakva bolest ili takvi nekoj gluposti...
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Еве како луѓето со отворени и неограничени хоризонти живеат и дејствуваат во светот.
Day of silence - 25.04.2008 Lance Bass for Day of Silence Изменето од doriangray - 29.Април.2008 во 01:41 |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |