IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 70>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 02:23
"LET ME LOVE YOU"

http://uk.youtube.co(...)/watch?v=X_RPGy2-j6M
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 02:25
THE ENGLISH VERSON : http://youtube.com/watch?v=-F5PCkinXGQ
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 02:34
ok,podobro zvuci nego prethodno,a sega ostanuva da vidime sto nastap ke smislat................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 02:37
Makedonci će pjevati na engleskom; poslušajte

Autor: Maja Cerjak, 18. Ožujak 2008, 09:57
komentari komentari (16)

Tamara, Adrian i Vrčak svoju će pjesmu u Beogradu otpjevati na engleskom jeziku.

Osim toga, “Vo ime na ljubovta” će dobiti još 4 nove verzije -i to na ruskom, srpskom, albanskom i turskom. Svaka verzija imat će zaseban video spot. Izgleda da se Makedonija ove godine odlučila maksimalno promovirati.
Namjeravaju posjetiti Hrvatsku, Sloveniju, Bugarsku, Njemačku, Švedsku, Švicarsku, Italiju…
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 10:18

е не...мислевте дека така ќе одиме ...неспремни

абе има да не види нас европа...мхм...задоволство
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 12:08
iskreno mene makedonskata verzija poveke mi se dopagase...imase nesto svoe sto drugite go nemaat...ovaka lici samo kako na edna od mnogute
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 12:25
јас не гледам никаква промена не%20знам

Вие дали  воопшто ја имате  чуено песната на Грција ?

Епа ако ја немате, ке ја побарате на  нет и ке чуете како треба да изгледа една весела и препевлива песна  која  одма влегува во  уво.

Не сакам да ги фалам грците, ама  кога станува збор за Евровизија, секогаш имаат стил и знаат што да  понудат аплауз

Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 18:50
Abe ne e neso mnogu izmeneta pesnata,ama bolja e ovaa verzija od makedonskata u sekoj slucaj..poseben efekt imaat i gudackite instrumenti u pozadina spored mene..i ne e bitno so napraime,znaeme deka se e isto so politikata,taka da bitno e deka nema da ne izbrukaat i ke iame soliden nastap..a moze i odlicen da ne prognoziram sea..
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 18:52
treba da bidime najdobri za da dobijame pretposledno mesto
let the force be with you
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 20:12
Dragi prijateli...ne sakam nisto da sugeriram ocigledno sekoj si ima svoj favorit...neli?..Eve da kazam mene Grckata pesna ama voopsto ne mi se dopadna,nitu pak Turskata..koja mnogu dobro kotira kaj bukmejkerite...Licno mislam deka i ovaa godina pobedata ke ja odnese Srbija...no edna od pointeresnite pesni mi e onaa na Azerbjdzan...ja slusnal li nekoj?..Stvarno mokna pesna
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 20:16
za ova so srbite vo pravo si.Srbite uveg isleguvaat od pozadina
let the force be with you
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 05:43
Ova ke bide najsarenolikiot ESC..Ircite..kokoska im pee...Bosancite mislele deka birat najsmesna tocka za u cikus...ali najluuuuud primer se Spancite..tipicen prmer kako edna zemja moze da napravi zaebancija sama so sebe
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 09:16
Босанците се луди! И тоа позитивно луди! Мене лично песната ми е фантастична. Поради изместените критериуми на Евровизија кога наместо, победата да ја однесе најдобриот вокал и песна, победата ја земаат некои циркузанти, еве им одлична шанса на Босанците да победат.

Погледнете ја песнава и ако не се изнасмеете, ви ги враќам парите .
Eurovision 2008 BOSNIA & HERZEGOVINA ~ Laka - Pokusaj
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 09:19
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Босанците се луди! И тоа позитивно луди! Мене лично песната ми е фантастична. Поради изместените критериуми на Евровизија кога наместо, победата да ја однесе најдобриот вокал и песна, победата ја земаат некои циркузанти, еве им одлична шанса на Босанците да победат.

Погледнете ја песнава и ако не се изнасмеете, ви ги враќам парите .
Eurovision 2008 BOSNIA & HERZEGOVINA ~ Laka - Pokusaj
CIM TAKA ZBORIS,ZNACI SE USTE NE SI GO VIDEL SPANECOT,A VEROJATNO NE SI JA CUL NI SPANSKATA PESNA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.