|
Дали ги почитувате 10-те Божји заповеди? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZATOA STO KOLATERALNA STETA E FAKT
ZATOA STO JAS SUM COVEK I NESAKAM DA SE POMIRAM SO TOJ FAKT ZATOA STO GI SAKAM POVEKJE LUGJETO NEGO TI SO GO SAKAS TVOJOT BOG ZATOA MOJ MOJ TEMPARIJUSE |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No znaes li deka ti ne mozes nisto da izmenis po toa prasanje.
Ubavo e sto gi sakas ludjeto....No svetotot vo koj ziveeme ima sosema drugi normi koi se baziraat na nekoi drugi principi vo koi pacifizmot demokratijata religijata i liberalizmot se samo maski za ostvaruvanje na globalni celi za koi jas i ti nikogas nema da znaeme na nas ni ostanuva da veruvame vo toa sto veruvame i nisto ne mozeme da smenime. MOJ FIKUSE |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za razlika od tebe sum realen i gi gledam rabotite kako sto se.
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
orden za tebe orden za realnosta orden za tvoite 10 realni bozji zapovesti ene imas od mene tri ordena mozes mirno da spies kje e interesno kje ti delam ordeni uste ju juuuuuuuuuuuuuuuu |
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram na ordenite mnogu ce mi znacat...
|
||
Give me your secrets
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ако не ги почитуваш тогаш би можел и во затвор да си завршиш.
|
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako gi pocituvas ovie deset a nepocituvas drugi tristotini pak kje zavrsis vo prdekan |
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Опа , тоа значи дека се зголемил бројот на закони. |
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
civilizacija rasteeeeeeeeeee mak --
|
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе ама некои не ги разбираат законите пошто не го знаат нивниот зачеток.
|
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
procitaj gi 10 bozji zapovedi i najdi vo edna kade ima JAS EGO |
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо ке читам нема такво нешто и незнам што сакаш да кажеш. |
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa deka nema takvo neso
toa sakav da go kazam |
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама објасни што ти значи тоа ЈАС ЕГО што сакаш да кажеш со тоа?. Изменето од MAKEDON-FILIP - 19.Март.2008 во 01:03 |
||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |