![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 584585586587588 1553> |
Автор | |
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ste se iznapricale
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
dobro vecer
![]() ![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
dobra vecer Ira
![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
oooooooooo madam ti tuka si
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....tuka sum mila...kako si ti...
![]() |
|
![]() |
|
ok sum moira.Malku sum zagrizena majka mi e bolna i toa prilicno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
....misli pozitivno.....ke bide dobro...i sekako grizi se za nea....edna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blagodaram moira. Se grizam i mislam pozitivno. Malku me isplasi tatko mi so nekoi muabeti deneska.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Irena
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobar den
![]() |
|
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
EPAAAAAA....
AJ DOBAR DEN...POSLE DOLGO,DOLGO .....MNOGU DOLGO VREME |
|
![]() |
|
Worhol, pa kaj si ti, navistina odamna te nema
![]() |
|
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
EEEEE..VREDNITE RABOTI SE RETKI
![]() EVE SUM BE 4UPE..MI ZAZEDNI DU6ATA ZA VAS ...PA AJ DA VIDAM 6O SI PRAJTE |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 584585586587588 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |