![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 360> |
Автор | |||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
....НЕ БИДИ ТОЛКУ СИГУРНА! |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
RESENIE?
![]() |
|||
![]() |
|||
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
||
znam deka ustvari neznam nisto
![]() |
|||
![]() |
|||
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
||
ic ne mi e gajle so tebe do sabajle.Samo eden cas moite baknezi na tvojot vrat
|
|||
let the force be with you
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
deka sakam da im kazam na site koi mi znacat deka gi sakam,ama sepak toa nema da go napravam
|
|||
![]() |
|||
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
||
nemoj da si takva kazi im na lugeto |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ne im kazuvam zasto ne zasluzuvaat
|
|||
![]() |
|||
||
ok vo pravo si |
|||
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
SE ZNAM...AMA BASH SE...
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
Можда не знам баш све,ама грото го знам...
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
....ЌЕ БИДАМ
![]() ![]() Изменето од zagor - 19.Март.2008 во 10:43 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||
Znam deka me saka ama...
![]() |
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
знам дека ми се јаде...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
..МЕ ЛАЖЕ..АМА АКО ...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |