![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 607608609610611 1093> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aj ne lazi, ne sum bil kaj tebe
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
dovolni mi se ovie "zivotinkive" sto zaglavija vcera kaj mene
![]() od kaj da pocnam samo ne znam...zbunet, ako mozes da pomognes, dojdi
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako dojdam ke mora poslem da vikas firma da ti gi sredi prostoriite i baska obavezno osiguraj gi
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
abe ne moze da bide poloso od ova, uzivaj
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
E aj...kazi mu prvo na gazdava da ti najde zamena
|
|
![]() |
|
gazda, vasiot vreden rabotnik veke e dovolno dokazan vo vasata firma. ako moze da go oslobodite na nekoe vreme da zacisti kaj mene ako ova ne pomaga, ideme na drug nacin |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ај сеа,...
![]() |
|
![]() |
|
sto?
![]() ![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
појма неам,...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
uzivaj be |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ЗОШТО ЛИ МИ СЕ СПИЕ???
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
................sto ke se pravi.....pojma nemam...............
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Madamme Bovary i arsenik....pa ne e losa kombinacija...ama kako da go izvedam toa bez da me fatat
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 607608609610611 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |