IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Боки 13
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Боки 13

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 19>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 02:13
МНОГУ Е СИМПАТИЧЕН.....КАЖИ?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 02:17
da kazuvam ,ne mozev da mu se iznacudam sto li sakal da postigne............
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 02:19
ОСТАЈ,ГОСПОД И КАЈ НЕГО ГИ ИМЕШАЛ ,ЛОНЧИЊАТА!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 02:22
da...........da
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 13:25
Еве линк... па кој сака нека гледа, јас го гледав и искрено, верувам дека цела Хрватска ни се смее за тоа што сме дозволиле ваков човек да води емисии на ТВ, т.е да биде "наша најголема ѕвезда"... ЖИВА СРАМОТА!!!!

http://dnevnik.hr/scena/glazba/video-bojan-najveca-makedonska-zvijezda.html
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 13:32
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Еве линк... па кој сака нека гледа, јас го гледав и искрено, верувам дека цела Хрватска ни се смее за тоа што сме дозволиле ваков човек да води емисии на ТВ, т.е да биде "наша најголема ѕвезда"... ЖИВА СРАМОТА!!!!

http://dnevnik.hr/scena/glazba/video-bojan-najveca-makedonska-zvijezda.html
боленболенболенболенболенболен
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 15:31
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

a dali go vidovte so novata flizura............

mi lici na Kvazimodo
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 15:36
najubav e
let the force be with you
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 03:34
abe najubav da go grabnes i da begas..............ako mozes da go dignes de...........
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 04:19
bejb..ne be ne e gay..koga mene mi dade korpa..sto togas?..samo mu vadat muabeti na deckoto...eh..sto zavidliv narod sme..a taka sakav da go legnam...ko na voden krevet ke se osekav..otkoga sakam da probam kako izgleda da imas sex na voden krevet
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 04:22

aaaaaaaa ii stvarno i mene sega mi se otvori zelba da probam kako toa bi izgledalo.......... ...........strasno...........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 04:26
KAKO BI IZGLEDALO?...ogromni kolicini na masno tkivo se trkalaat po vodeniot krevet..ne daj boze Boki 13 da legne na voden krevet..nema da stane nikogas od salceto...mu otide po gavolite karierata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 04:28

a i plus ke mu se rasipe "prekrasnata" flizura
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 04:33
I posle ke mi kaze nekoj..Serger,Vergej me sisase..Covece..se prasuvam samoo kolkav llonec mu stavile vvrz glava sisale..dodeka se gleda vlakno..rezulatot e vidliv..jbg..ne mi se dopaga..a taman resiv pak da go brkam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.