|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 84> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОООООГАААА...?
Изменето од zagor - 18.Март.2008 во 00:57 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Noke ke bide...za nas
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ПА ПО ТОЛКУ ГЊАВЕЊЕ,РЕДНО Е НА МИРА ДА СИ ОДИМЕ...
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum poise za kako Pitu...toa e dobra smrt
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈА БИ КАО КРАЛЕ МАРКО...АМА ЌЕ МЕ КАЗНИ ГОСПОД ....ЗНАМ!!!!
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja za smrtta na krali Marko znam deka oti mu bil mnogu dugacok i dodeka javal na konjot mu se vlecel po zemja i mu zakacuval po trnja i ostri kamenje, pa za da go zastiti go potkoval...arno ama koga ja videl kosovska devoja mu se dignal i so potkovicata se aknal po celo i padnal nickum zasekogas
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па може човекот Загор сака така да си замине (славно) од овој свет? |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislis tolkav mu e ?
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е, сеа ме фати во ќош
Загор бе!!!!!! Заааааггоооор!!!! Толкав ли ти е? |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ТАКА ДЕ..БАШ ТАКА БИЛО!!...МИ КАЖУВАШЕ ЕДНА ,НЕ ДЕКА ЈАС ЗНАМ!!!...МИ ВИКА, ТИ ИСТИ КРАЛИ МАРКО...ТАА СУДБИНА ЌЕ ЈА ИМАШ!!!ОД ТОГАШ БРАТ,СЕКОЈ ДЕН САМО НА НЕА МИСЛАМ!!!(ЈА ЗНАЕШ БЕ КОЈА Е..ТИ КАЖАВ,НЕ МЕ НЕРВИРАЈ СЕА) |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НА ПОСЛЕДНИОТ САЕМ....ПА НЕМАШЕ РАВЕН НА МЕНЕ... |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cek ne razbrav...saem na sto ?
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НА ПИВОТО ....ВО ПРИЛЕП!!!
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А за тебе ли зборуваа толку, да видиш еден со...
ОК ве оставам со збунет да си ги мерите. чао |
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |