|
Неостварена желба |
Внеси реплика | страница 123 31> |
Автор | |
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Септември.2005 во 09:46 |
Што е тоа што сакате да го направите а сеуште не сте го направиле?
Сакам многу работи ај да размислам па ќе напишам |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam bandzi let..neostvarena zelba mi e, kako i na ride da se pushtam...
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сакам банџи а сакам и со падобран да се пуштам
|
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNA OD NEOSTVARENITE ZELBI MI E KRSTARENJE SO BROD NIS CEL SVET.
|
|
sm
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo lavice...jas sakam po NIL da krstaram.... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ucestvuvam vo prepukuvanje vo Kolumbija megu Narko Bosovi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam milion ostvarlivi zelbi, ali samo dve se nevozmozni sakam da letam kako Petar Pan, i sakam da bidam kralica na Rusija ozbilno!, stvarno mnogu sakam! :-)) a inace drugo... Sakam da se setam po svetov, da ziveam Kanada...itn.itn...mnogu zelbi imam! |
|
shnajder
Група Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo,kuklicke
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene se odnesuva ova taka? |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neostvarena zelba??? epa imam, bas vcera imav edna zelba so si ja mislam odamna veke, a glasi vaka nekako otprilika: ehhhhh da mozev da imam krilja pa da letnam do prozorot na komsijata nad mene i da vidam dali stvarno e tolku golem fraer kako so mi se prai, ili sekoja vecer mesto so novi devojki, se druzi so XXL posle 00:00h
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moja neostvarena zelba e da sum vo vremeto na Petar Veliki....
da imam prekrasna krem raskoshna haljina da igram valcer vo golemata dvorana prepolna so kristalni golemi lusteri.. |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sweet
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izrasnav so Rusija vo dushata i dobro go govorev toj jazik..ne znam od kade mi se nametna toa..no imam kup slajdovi, knigi..i eden den ke pojdam da ja vidam Moskva, leningrad i soci...site tie balovi, raskoshi ubavini, nacionalni bogatstva mnogu me voodushevuvaat...gi pametam site ruski prikazni najomilena mi bese kamenoto lale.. e..Rusija..navistina mi e neostvarena zelba... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene najubavi mi se rusite baladi : Sonja , Oci cornija , itn.itn
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |