|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega veke nisto.......it's too late
---------------------------------------------------- Ma nemoj molimte...mnogu docna ...za shto e bre docna...uf...da mozam da go vratam vremeto...a da ti nabrojam...edno sto raboti...shto sigurno bi posakala da gi napravish...? |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde......
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde......
------------------ ...od ova sekunda...na nazad...opcuj ednash nekogo...ajde zaedno so mene ...mazot mi...mu rekov da gi isecka morkovite za supa...aj da si tuka da gi vidish...ko za garnir gi isece...neznaesh dal da placish...dal da se smeish... ...tresni od zemja nekoja rabota shto mnogu te nervira...odma ke se raspolozish... ...zamisli go onoj shto te nervira...vo nekoja komicna situacija...na primer da kivne...i od nosot ceshma...ama da nema maramce pri sebe...i onaka mrsulav site da go gledaat...uuuuuuuf ama sum zlobna...ama si go vrakam vremeto...nanazad...i si se raspolozuvam... |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro bi bilo se ova no...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...koe no...vo mojot zivot...ne priznavam...NO, samo napred...topol soncev den...sega raspolozena...posle tazna...sega luta...posle nasmeana...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...na vremeto trebashe da gledam poveke vo zemjata,onamu kade gazev koga odev...... ......................................................................................................................... и повторно би го направила истото...повторно би згазила на тоа
место...и ништо не би променила...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste od mal ke dojdev na forumov
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da napravev...neshto shto ne napraviv,ke bev sega glavna, jaka i vazna faca....sega sum,samo jaka
Изменето од mamma - 17.Март.2008 во 11:10 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ih mori mammo, air da ne vidat dusmanite tvoi, pri bela videlina den da ne vidat !
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da napravev...neshto shto ne napraviv,ke bev sega glavna, jaka i vazna faca....sega sum,samo jaka
------------------------------------------------------------------------------------------------- ...mamma ti si za mene vazna faca...a te nema.. a mi nedostasuvash...ako gi napraveshe toa shto trebashe da go napravish...i ako beshe glavna, jaka i vazna faca...nemashe da si so nas tuka...tuku ..aaaaa ke te masiraaa negde nekoi nikakvi...vaka nie te masirame...a ti jako ne izdrzuvash i ne ni se lutish... aj molimte neshto od onie tvoite specijaliteti... mi nedostasuvaat.... |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aham...aj,...vo kujna...da jademe,...ili,...sakash da ne masiraat zaedno rezonatori???-na rezonancija sekako,ili....sakash ..da kupuvame mebel,ili....umetnichki sliki mozebi???. Te nema tamu da vidish vo domot ubavi raboti....samo kazi mesto-tamu sum... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da kupuvame mebel,ili....umetnichki sliki mozebi???.
--------------------------------------------------------------------- Neeeeeeeeee mamma, ova godina mi e dosta od kupuvanje, renoviranje... sega nesmeam da potrosham ni denarcence.... ke me strelaat... |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be....na slikU samo.....plaknenje ochi
Изменето од mamma - 17.Март.2008 во 21:21 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Znam mamma...ama teshko oddolevam...pa posle koga ke me prifatat.... aj mame mu koj gi izmisl karticite....(ups...mi se ispushti)...
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |