IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што би направиле кога би го вратиле времето
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би направиле кога би го вратиле времето

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 25>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 15:13
sega veke nisto.......it's too late
----------------------------------------------------
Ma nemoj molimte...mnogu docna ...za shto e bre docna...uf...da mozam da go vratam vremeto...a da ti nabrojam...edno sto raboti...shto sigurno bi posakala da gi napravish...?
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 15:13
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

sega veke nisto.......it's too late
----------------------------------------------------
Ma nemoj molimte...mnogu docna ...za shto e bre docna...uf...da mozam da go vratam vremeto...a da ti nabrojam...edno sto raboti...shto sigurno bi posakala da gi napravish...?

ajde......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 15:30
ajde......
------------------
...od ova sekunda...na nazad...opcuj ednash nekogo...ajde zaedno so mene ...mazot mi...mu rekov da gi isecka morkovite za supa...aj da si tuka da gi vidish...ko za garnir gi isece...neznaesh dal da placish...dal da se smeish...
...tresni od zemja nekoja rabota shto mnogu te nervira...odma ke se raspolozish...
...zamisli go onoj shto te nervira...vo nekoja komicna situacija...na primer da kivne...i od nosot ceshma...ama da nema maramce pri sebe...i onaka mrsulav site da go gledaat...uuuuuuuf ama sum zlobna...ama si go vrakam vremeto...nanazad...i si se raspolozuvam...

Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 15:32

ajde......
------------------
...od ova sekunda...na nazad...opcuj ednash nekogo...ajde zaedno so mene ...mazot mi...mu rekov da gi isecka morkovite za supa...aj da si tuka da gi vidish...ko za garnir gi isece...neznaesh dal da placish...dal da se smeish...
...tresni od zemja nekoja rabota shto mnogu te nervira...odma ke se raspolozish...
...zamisli go onoj shto te nervira...vo nekoja komicna situacija...na primer da kivne...i od nosot ceshma...ama da nema maramce pri sebe...i onaka mrsulav site da go gledaat...uuuuuuuf ama sum zlobna...ama si go vrakam vremeto...nanazad...i si se raspolozuvam...

среќаdobro bi bilo se ova no...тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 15:37
...koe no...vo mojot zivot...ne priznavam...NO, samo napred...topol soncev den...sega raspolozena...posle tazna...sega luta...posle nasmeana...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 09:05

...na vremeto
trebashe da gledam poveke vo zemjata,onamu
kade gazev koga odev......

.........................................................................................................................
и повторно би го направила истото...повторно би згазила на тоа
место...и ништо не би променила...среќа
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 09:08
Uste od mal ke dojdev na forumov
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 11:09
Da napravev...neshto shto ne napraviv,ke bev sega glavna, jaka i vazna facaнамигнувањенамигнување....sega sum,samo jakaтрепкањетрепкањетрепкање

Изменето од mamma - 17.Март.2008 во 11:10

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 13:48
Ih mori mammo, air da ne vidat dusmanite tvoi, pri bela videlina den da ne vidat !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 14:18
Da napravev...neshto shto ne napraviv,ke bev sega glavna, jaka i vazna facaнамигнувањенамигнување....sega sum,samo jakaтрепкањетрепкањетрепкање
-------------------------------------------------------------------------------------------------
...mamma ti si za mene vazna faca...a te nema.. a mi nedostasuvash...ako gi napraveshe toa shto trebashe da go napravish...i ako beshe glavna, jaka i vazna faca...nemashe da si so nas tuka...tuku ..aaaaa  ke te masiraaa negde nekoi nikakvi...vaka nie te masirame...a ti jako ne izdrzuvash i ne ni se lutish... aj molimte neshto od onie tvoite specijaliteti... mi nedostasuvaat....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 19:51

-------------------------------------------------------------------------------------------------
...mamma ti si za mene vazna faca...a te nema.. a mi nedostasuvash...ako gi napraveshe toa shto trebashe da go napravish...i ako beshe glavna, jaka i vazna faca...nemashe da si so nas tuka...tuku ..aaaaa  ke te masiraaa negde nekoi nikakvi...vaka nie te masirame...a ti jako ne izdrzuvash i ne ni se lutish... aj molimte neshto od onie tvoite specijaliteti... mi nedostasuvaat....

Aham...aj,...vo kujna...da jademe,...ili,...sakash da ne masiraat zaedno
rezonatori???-na rezonancija sekakoнамигнувањенамигнување,ili....sakash ..da kupuvame mebel,ili....umetnichki sliki mozebi???.
Te nema tamu da vidish vo domot ubavi raboti....samo kazi mesto-tamu sum...големо%20гушкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 21:11
..da kupuvame mebel,ili....umetnichki sliki mozebi???.
---------------------------------------------------------------------
Neeeeeeeeee mamma, ova godina mi e dosta od kupuvanje, renoviranje... sega nesmeam da potrosham ni denarcence.... ke me strelaat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 21:18
Ne be....na slikU samo.....plaknenje ochiнамигнувањенамигнување

Изменето од mamma - 17.Март.2008 во 21:21

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 21:34
....Znam mamma...ama teshko oddolevam...pa posle koga ke me prifatat.... aj mame mu  koj gi izmisl karticite....(ups...mi se ispushti)...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.