|
Флека од црвено вино |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да и јас прочитав некаде дека може со млеко, ќе ставам натопена крпа над флеката па ќе видам. |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ај со среќа.....белким ќе го избегнеш ќотечето |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаеш што е најлесно
да го покриеш со нешто и да се молиш да не го видат а не ти тука се мачиш да вадиш дамка |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....a da si kupese nov tepih....
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па сигурно помалку ќе се познаваше од дамката, само што... виното ми падна пред мајка ми |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..дефинитивно со бело вино...испробано...
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Monuska, sto napravi so flekata? imam golemi MAKAZI ke ti gi pozajmam ako sakas |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da da...se stavat dve-tri kapki...a statokot se pie...da ne otide jabana-bezpotreba celoto... |
||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
arno vinoto se pija samo loso e sto go sluzat vo stakleni sisina pa posle e macno za toj sto gi zbira srcite
Изменето од arsin - 17.Март.2008 во 15:22 |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE TE OBESHRABRUVAM AMA AKO NE JA ISCISTIS ODMA NE KE JA ISCISTIS NIKOGAS.MOZE SO VENISH ,PROBAJ, MOZE DA IZBLEDI MALKU.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чим јас успеав од бело палто да исчистам сок од боровинка,... ти на тепихот би немала проблем со вениш,... пробај стави од течноста,... нека отстои и затри го малце мислам пишува назад упатство
|
||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trikot e da stavas voda vednas zosto uste poveke ke se razmacka.Pocekaj koga ke se isusi i potoa na rabota
|
||
let the force be with you
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала за маказите, ама за среќа нема да ми требаат, излезе дамката, не целосно ама ќе го носат тепихот на перење па би требало целосно да излезе. Фала ви на сите за советите , инаку многу ми помогна млеко, да си знаете ако ви притреба |
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...HIP HIP...HOORAY...
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |