IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што може да ве направи да бидете посреќни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што може да ве направи да бидете посреќни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 52>
Автор
Порака
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 22:18

Супер! Тогаш може дует. Бирај песна

Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:17
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 22:21
Imav...prekrasno popladne....nishto poveke
od toa ne mi treba da sum posrekjnaсреќасреќа

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 22:25
Originally posted by james dean james dean напиша:

MI TEKNA!!!
SOMETHING STUPID, MOZE???
ROBBIE WILLIAMS & NICOLE KIDMAN
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:22

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by james dean james dean напиша:

MI TEKNA!!!

SOMETHING STUPID, MOZE???

ROBBIE WILLIAMS & NICOLE KIDMAN

Мојт !

Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:25
ama jas ke bidam robi, намигнување, po mi odgovara negovata melodija
ako kandisuvas ti da bides nikol, praime rabota
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:42

Како ќе кажеш! Мене ,како што реков, ми е битно само да застанам пред микрофон, а за другото - прилагодлив сум као камелеон!    

P.S. А после може да продолжиме со KIDS - Robbie Williams + Kylie Minogue, а?

Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:14
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 19:23
yesss... a WILD ROSES so NICK CAVE???
jas sum KYLIE, jas sum KYLIE....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 19:34

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

yesss... a WILD ROSES so NICK CAVE???
jas sum KYLIE, jas sum KYLIE....

Мозе, мозе! (што би рекол гркот од тетовирање )

Ама за крај ја чуваме CANDY од Iggy Pop и Kate Pierson од B-52's (една од најдобрите певачици)!

Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:14
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 20:18
што е среќата ако немаш со кого да ја споделиш...сакам да давам од мојата среќа, но и да си ги полнам акумулаторите со дел од туѓата среќа...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 20:44
Srekna mozat da me napravat i mnogu mali nesta..srekna me pravi toa koga i drugite okolu mene gi gledam srekni i nasmevnati,koga imam dovolno ljubov i razbiranje od moite drugari semejstvo..itn
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 21:08
...vo momentot najmnogu ke me napravi srekna edna vakva mok...Sezame iscisti, izmij   go spanakot....jas samo da go zgotvam...
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 22:19
NAJSREKNA BI BILA KERKA MI DA OSLABI,A SREKNA MOZE DA ME NAPRAVAT I MNOGU MALI NESTA.
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 22:29
да ми се опрај МСН-от  голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 00:17
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

Dali mislite deka materijalnite vrednosti ve pravat podobar covek ili pak ona dusevnoto?mislite li deka ljubovta moze da ve napravi posrekni i polojalni na svetov?

факт е дека без материјални работи нема среќа, без пари денес не си среќен сигурно....но
................среќата не е во парите..тогаш баш би било лесно да се биде среќен нели.ќе си имаш голема куќа,кола,многу убава облека, но во ништо од тоа нема душа тоа се само бетон,метал,хартија,ткаенина и сл.....мене најсреќна ме прави љубовта почитта, вниманието,подршката, успехот...топлите искрени зборови ....всушност луѓето кои и ги сакам и ме сакаат...без нив ништо не вреди ...јас без нив не можам да се чувствувам среќно и исполнето......а обавезно не смее тука да се пропушти мојот принц
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 52>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.