IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 13:36
разумеш брате , ова се дешава кога на монголоиди му даваш сопствено шоу , општа катастрофа , да викаш манекенки во емисија , да флертуваш со нив за после да можиш да ги ебиш , чиста патетика , каков ентузијазам , а бре И нема од интересно во таа ствар наречена емисија , еднаш ја гледав и со опроштение кога го глеадв тони ме потсети на вц шоља па ми се при кења , па отидов до веце и задоволно вршев работа  , обично кога кењам се зверам излезси сатано , е сега викав излези тонииииииииии
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 18:41
Originally posted by hektor hektor напиша:

разумеш брате , ова се дешава кога на монголоиди му даваш сопствено шоу , општа катастрофа , да викаш манекенки во емисија , да флертуваш со нив за после да можиш да ги ебиш , чиста патетика , каков ентузијазам , а бре И нема од интересно во таа ствар наречена емисија , еднаш ја гледав и со опроштение кога го глеадв тони ме потсети на вц шоља па ми се при кења , па отидов до веце и задоволно вршев работа  , обично кога кењам се зверам излезси сатано , е сега викав излези тонииииииииии

e znaci ko sto hektor moze da me iznasmee...retko...do sega site negovi komentari bea krs..sekoja cest majstore...udri po nasive kvazi-soumeni so kvazi-emisiiаплаузгазење%20од%20смеење

Кон врв
busvek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај busvek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:07

Toooooooop extra tonci e super po kilo morfium trosi pred sekoja emisija среќа

Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 22:01
Pa dobri se ali ne gi gledam mnogu onaka samo ...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 22:02
ami dio
so e kriv toni koga imate takov predstavnik
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 07:08
aki milo..zaostanuvam..za kakov pretstavnik zboruvash?

btw...dali vcera ja gledase emisijata na "Tonci"...go gledav samo pocetokot koga ja pretstavi najubavata publika vo Makedonija (clenovite na modnoto studio Crnokrak)...(i posle zborete vie deka site nemaat ist tretman, deka gazdite Miki I Svetlana Crnokrak ne se grizat za svoite puleni...deka na site podednakvo ne im naogaat super aranzmani...deka za nekoi se majka za drugu make...ah,zlobnici...kakov narod, samo za da zborime i tracame ne biva...a oni vidis na site im nasle angazman..4-5 casa vo studio da sedis mirno na stolce,dodeka Tonci se izivljava na nas so negovite vicovi na tema "Sarkozi od Solun"..kako "Engleskiot BOBI policaec go odnel Makedonecot koj prvpat dosol vo London da moca vo Francuskata ambasada,zatoa sto site samo za uriniranje ja koristele")....a tie pustite manekeni i manekenki ne svatija pa si molcat....dodeka go razbrale "VICOT ZA KOJ SUM SIGUREN DEKA GO SMISLIL TONI"...KOJZNAE KOLKU PATI VREKALE NAZAD SO SNIMANJETO..BIDEJKI EMISIJATA NE IE U ZIVO...tuku se snima,pa se montira sto znaci...ti kao Maneken ili Manekenka da sedis vo edno takvo Grabndiozno sou,okolu 5 6 casa da rakopleskas na selskite finti i stosevi na Toni...pa bogami jas ne bi se soglasil deka e toa mal angaznam...toa e samo mal nivni cekor kon vrvot na modata i svetskata slava)...e za ponatamu sto se desavalo..dali decana MANEKENI kolabirale od pleskanje so racinjata ne znam...baba mi ne mi dozvoli da gledam...na Telma TV imalo utakmica...Inter-Livorno...a ona fudbal ne propusta...taka da visa sila....ako imase nekoj lapsuz so adovolstvo ke gi soslusam..samo vidov Dzaro gostin (nema da cmment) bidejki u zadnje vreme koga otvaram frizider se plasam da ne mi skokne i od tamu...tolku...aj cao..ke si legnam..za nekoi 3 casa treba da stanam ...ah pusto ke zaboravev..ja vidov i gostinka Ana Jovkovska...koga ja naji si vikam ne e mozno?..sto i treba ova...ima se...lepota,mozok...i so eden poteg ko kula od karti rusi se...pa posle se setiv...na Sitel i odi emisijata...Naredbata doaga od "gore"...a Singo,kralot na Makedonskite masoni...na nego ne smee da se kaze ne za odgovor...i toa...ojdov jas...ke zapalam edna benston...i ke nankam   

Изменето од Makijaveli - 17.Март.2008 во 07:16
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 16:03
toni e opasan ama dejan e ropak
let the force be with you
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 15:08
ednas seljak...sekogas seljak...
samo kuce sto lae ne kasa...dragi Toni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 20:32
smeejneto na toni mu vredi.i koga nisto ne e smesno koa prv pocinja da se smee site zrknuvaat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 05:38
Originally posted by arsin arsin напиша:

smeejneto na toni mu vredi.i koga nisto ne e smesno koa prv pocinja da se smee site zrknuvaat
Mu go slusna li vicot za Makedonecot u London koj bil odveden od "BOBI" policaec da moca u Francuska ambasada,demek site tamu mocale..on se smee ko nearen..ovie od publikava ne znaat dali da placat ili da se smeat...jak fraer..prati dnevni desavanja i odma vicovi stvara..a be za se go biva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 17:16
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Mu go slusna li vicot za Makedonecot u London koj bil odveden od "BOBI" policaec da moca u Francuska ambasada,demek site tamu mocale..on se smee ko nearen..ovie od publikava ne znaat dali da placat ili da se smeat...jak fraer..prati dnevni desavanja i odma vicovi stvara..a be za se go biva

coekot so se smej se smej.Ama pa zatoa ima nekoja harizma i e interesen covek da go gleda.Ne mu trebat svezdi vo emisija samiot e dovolen.Edini takvi vo MKD se toj i Igor Dzambazov
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 20:02

Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

coekot so se smej se smej.Ama pa zatoa ima nekoja harizma i e interesen covek da go gleda.Ne mu trebat svezdi vo emisija samiot e dovolen.Edini takvi vo MKD se toj i Igor Dzambazov

VO PRAVO SI..SO MAL ESTETSKI HIRURSKI ZAFAT,I 100 % NOVI ZABI,NOVA VILICA,NOVA NASMEVKA...I DA JA NEMAS KE SE ZDOBIES SO HARIZMATA...A DEKA ON E ZVEZDA I SAMIOT E DOVOLEN,I TUKA SI VO PRAVO..NIEDEN GOSTIN DO SEGA OD NEGO NEMOZEL DO ZBOR DA DOJDE..MA ON E SUPER ZVEZDA....DA NE POSTOESE,KE TREBASE DA GO IZMISLIME
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 22:01
EDNOSTAVNO-ODVRATNO E NAJPOVEKE
SHTO MOZAM DA KAZAM I ZA EMISIJAVA I ZA
VODITELITE...(HMMM...VODITELI??)

Изменето од mamma - 21.Март.2008 во 22:01

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 02:32
Originally posted by mamma mamma напиша:

EDNOSTAVNO-ODVRATNO E NAJPOVEKE SHTO MOZAM DA KAZAM I ZA EMISIJAVA I ZA VODITELITE...(HMMM...VODITELI??)

e zatoa ja pocituvam mamma,ZENA,INTELEKTUALEC,KOJA RABOTI RAZMISLUVA IVIVIDUALNO SO SVOJA GLAVA I NIKOGAS NE DOZVOLUVA DA BIDE OVCA VO NECIE TRLO...URBANA I SOFISTICRANA SO ISTENCEN VKUS ZA KVALITET,ZATOA JA POSTUVAM MOJATA mamma
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,160 секунди.