|
САРКОЗИ- ГРЦИТЕ МИ НАПИШАА КНИГА..... |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamisli davas pola
gradis betonski zidovi visoki 30 metra sekade podlikava zica - struja 1000 v ( da ne stedime) seto taka oziceno betonirano eeeeeeeeeee RAJ BOZJI zimi mama zimi se najmilo RAJ BOZJI---- zagraden vo bodlikava zica bez site nasi "PRIJATELI" i emiSARi oslesnuvaci i komsii a baska bez nasi SOGRAgjani ZVUCAM MORBIDNO NO SEGA ZNAM SO E RAJ BOZJI Изменето од anakin - 15.Март.2008 во 10:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„zamisli davas pola
gradis betonski zidovi visoki 30 metra sekade podlikava zica - struja 1000 v ( da ne stedime) seto taka oziceno betonirano“ Скапа работа!....., со нашата инфлација .....ова не можеме да си до допуштиме,....., и онака немаме доволно струја ни за основните потреби,.....многу скапо ја плаќаме.....
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Саркози и французите воопшто:
|
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sarkozi i eden obicen pijanica zenkaros i narkos....ke padne brzo...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде што почнува профитот ПАТРИОТИЗМОТ завршува- го нема, едноставноне постои. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што се замарате со телево???
Франција никогаш не го сакала Балканот...... И Хрватска си има проблеми со Франција, и ние си имаме проблеми со французите, тоа одсекогаш било така..... значи тоа им е во ген така...да не мразат.. |
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nego i doma ne go sakaat, francuzite go psujat i go vregjaat pa sega im se ulizuva na grcite.Moze ke go opnat i taka se poznati po toa
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Богами, да сум јас Французинка би ми било срам од тоа исфрустрирано лигле што е Претседател........
страшно е какви се' личности се претседатели на моќни земји во светот....и жално... Изменето од Lilija7 - 17.Март.2008 во 11:52 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"NE ME DOPIRAJ ME VALKASh"
ako mene mi se obratat taka nikogash nema da se pojavam vo javnost a ne mu e prv pat da go navredat taka.Epa sega vidite Изменето од baba mulon - 17.Март.2008 во 14:32 |
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam zs cel francuski narod go izbira tokmu nego za President
neli tie se poglupi od nego ili sto
sega samo sto ne ni odgovara na nas
odma sarkozy e glup pijanica
ncncn
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нешто како тебе да ти одговара??? и апсолутно не си во право.....и пред неговата поддршка за Грците не ми се допаѓаше....се гледа дека има сопствени фрустрации....повеќе ми личи на некој џет сетер.... |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си во право..Србите ги обичат..Политика Владе, политика...нема ни льубов, ни омраза....интерес има.. |
|
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАКВА НАЦИЈА ТАКОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ.ЕДНО ВРЕМЕ БЕА АВАНГАРДАТА НА ЕВРОПА А СЕГА СЕ НАЈОБИЧНИ КЛОШАРИ.ГИ ЗГАЗИЈА НАЧЕЛАТА НА КОИ ИМ ПОЧИВА НИВНАТА ДРЖАВА-РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЈА.НО ШТО Е ТУКА НОВО? НА ЗАПАД НИШТО НОВО. СТАРАТА к*рВА ЕВРОПА СИ ПРОДОЛЖУВА ПО СВОЈОТ ПАТ.
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На нас македонците секако не ни одговара неговиот став, не знам дали вам ви одговара.
Прашањето беше дали французите му дадоа мандат да некоја безлична приказна ја става над прашанјето за постоење на еден народ, сепак ставот на Саракози е и став на французите.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |