IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 242>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 14:34
Originally posted by Aisha Aisha напиша:

Bly ne treba da se povlekuvas. Nie ne gi izbegnuvame prasanjata, mozes slobodno da postavis sto sakas. No vo momentot, moras da odgovoris!
да разговарав со Ефендија по ЛП а сега видов си ми пишаласреќа спремам нешто околу тоа се надевам утре ке биде готово и ке ви го пуштам среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 14:40
Da ja imam prochitano... zatoa i pishuvam deka ne mi se dopagja kako literatura... nachinot na pishuvanje mu e dosaden i premnogu gi ispolnuva rechenicite so izlishni zborovi... No od aspekt na "navreda" za islamot - ne sum siguren deka treba tolku galama da se kreva okolu nego... navistina mislam deka so toa mu napravivte povekje reklama... i jas ja imam prochitano samo zatoa shto e tolku poznata situacijata okolu knigata, inaku ne veruvam deka bi se zafatil za nea. Ako ja ostavevte na mira - kje si odumreshe kako neosobeno bitna literatura...
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 15:14
Originally posted by zidarski zidarski напиша:

Da ja imam prochitano... zatoa i pishuvam deka ne mi se dopagja kako literatura... nachinot na pishuvanje mu e dosaden i premnogu gi ispolnuva rechenicite so izlishni zborovi... No od aspekt na "navreda" za islamot - ne sum siguren deka treba tolku galama da se kreva okolu nego... navistina mislam deka so toa mu napravivte povekje reklama... i jas ja imam prochitano samo zatoa shto e tolku poznata situacijata okolu knigata, inaku ne veruvam deka bi se zafatil za nea. Ako ja ostavevte na mira - kje si odumreshe kako neosobeno bitna literatura...

Можеби си во право,а можеби и не.Книгата навистина нема никаква литературна вредност и тежина,освен за оние од типот на Салман Ружди,кои истата ќе ја користат како некаков си доказ против Исламот.
Инаку реакцијата е нормална,кога се посегнува по верските вредности на луѓето.Тоа не може да помине незабележано.
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Fantastic Lady Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2008
Локација: United States
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fantastic Lady Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 22:02
hey pozdrav do site,,,

jas pak se vrativ megju vas ...(posle eden doooolg i naporen period ucenje....ppfff na kraj mozham da disham malku slobodno...barem za sega)

koj li samo go "izmisli" fakultetot.. ???

no sepak sum srekna sto pak ke se zdruzhime zaedno...

Pozdrav!!!
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:28
Originally posted by Fantastic Lady Fantastic Lady напиша:

hey pozdrav do site,,,

jas pak se vrativ megju vas ...(posle eden doooolg i naporen period ucenje....ppfff na kraj mozham da disham malku slobodno...barem za sega)

Pozdrav!!!

Добре дојде назад Се надевам дека научи доволно и спремна си за испити.
Кон врв
deyan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Март.2008
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deyan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:49
sakam da kazam biblijata jes da ja pisuvale razni luje mislam deka bile PETAR I KOMPANIJA

biblijata e pisuvana mislam so razliki edno evangelie sega drugo po 600 god drugo i se tuka znaci tuka kazuva deka biblijata e vistina

BOG E PATOT,VISTINATA I ZIVOTOT NE ZABORAVJTE
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:50
Originally posted by deyan deyan напиша:

sakam da kazam biblijata jes da ja pisuvale razni luje mislam deka bile PETAR I KOMPANIJA

biblijata e pisuvana mislam so razliki edno evangelie sega drugo po 600 god drugo i se tuka znaci tuka kazuva deka biblijata e vistina

BOG E PATOT,VISTINATA I ZIVOTOT NE ZABORAVJTE
цц ц ц ц 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:03
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:15
so mu falit na PETAR i drustvoto na mrtvite poeti ??????
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:34
Originally posted by Fantastic Lady Fantastic Lady напиша:

hey pozdrav do site,,,

Pozdrav!!!

O Lady pa jas se prasuvav kade si?
E pa efektivno si go pominala vremeto, izgleda!
Pa kazi ni go rezultatot koga ke bide, ili po toveto happy pisuvanje, ishodot e ocigleden!

Pozz
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:36
на кој факултет си лејди?
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 00:27
КГБ ,дали вие Јеховините Сведоци верувате во Другиот Свет и во Рајот на другиот свет?
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 00:30
Originally posted by efendija efendija напиша:

КГБ ,дали вие Јеховините Сведоци верувате во Другиот Свет и во Рајот на другиот свет?

Veruvame vo Rajot koj ke bide vospostaven na Zemjata.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 00:32
Originally posted by KGB KGB напиша:

Originally posted by efendija efendija напиша:

Veruvame vo Rajot koj ke bide vospostaven na Zemjata.

Wow,значи ништо од Идниот Свет,навистина има многу да се дискутира со вас,но,сега е доцна,утре Иншаллах ќе ја активирам темата за Јеховините Сведоци,има навистина многу да полемизираме.

За сега ти благодарам за одговорите и за смиреноста која ја покажа.Тоа посебно го ценам.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 242>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.