|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 84> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No ne kazuvaat deka od zlatoto mu napravile sipka za vo nogata sto ja skrsil |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто како што твоите родители не знаеле какво злато се крие во тебе додека не те добиле, мамичето твое, колку те сакам |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...koj ? aaa...ja pa ama...majstorce ! tebe ti vika !
Изменето од zbunet - 17.Март.2008 во 13:46 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No ne kazuvaat deka od zlatoto mu napravile sipka za vo nogata sto ja skrsil
--------------------------------------------------------------------------------------------------- Makijalaveli...ne sum covek shto go prekrshuva zborot...ama ne mu odoleav na crniot humor na zbunetiov... deneska denot mi beshe...oblacen... a sega se kezam ko luda...odam niz kuka i si se smeam...ko veter da gi rastera losh*te misli...more i tri deca na cuvanje da donese zbunetiot ke mu gi cuvam... a toj so nestata neka sheta...neka uziva... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај сеа, не биди па ти толку скромен, знаеш дека е за тебе. Проблемот е што за разлика од мамад јас веќе не се смеам низ куќа само, но и надвор на несоодветни места па морам да се претварам дека сум кивнала, или кашљуцам.... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И,ДО КАДЕ СТИГНАВМЕ?..ГЛЕДАМ НИ ФАЛАТ ЛУЃЕ НЕКОИ..... КАДЕ СЕ?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tuka se 100% ne citaat i cekaat da se uzelime za niv.Ke se vratat, veruram
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА ИМ ДАДАМ НЕКОЈ СОВЕТ ВО ВРСКА СО ТЕМАВА..ИЛИ ДА СИ МОЛЧАМ?
|
||
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka e najdobro da si molcime kaj i da e ke prozborat ako navistina sakaat da bidat so nas, a ako ne se javat togas ne se nasi nema da gi barame.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТИ САКАШ ДА ИЗВРШИШ САМОУТЕПАНСТВО?
|
||
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS NE GI RESAVAM TAKA PROBLEMITE.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е КАКО МА..ДАЈ КАЖИ,ЌЕ МЕ НОСИШ НА ДУША!!!... ЕЈ?
|
||
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMOJ DA PRAVIS TAKVI RABOTI ,KE NI FALIS NA FORUMOT.EVE EDNA PRICINA DA MU DOZVOLIS NA VREMETO DA GO NAPRAVI SVOETO.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ne se ubies sam, vremeto ke go stori toa za tebe
Изменето од zbunet - 18.Март.2008 во 00:52 |
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |