IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Личност од медиумите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Личност од медиумите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 22>
Автор
Порака
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 21:20
Bon Jovi e za pred kamera!!!
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 00:11
Originally posted by james dean james dean напиша:

Originally posted by IQ IQ напиша:

GORAN PETRESKI pak e prezenter na A1 vesti ovie nekolku dena, najverojatno dodeka ne se vratat zenite od slavenje praznik

ako prezentira toj vesti, gi gledam 3 pati na den

У своите "млади дани" Горан беше познат по надимакот Чизмарот. Едно време беше менаџерче у еден скопски кафич. О.К. фраер беше, се знаев со него. Се неаме видено можда од тогаш. Не знам кај се изгуби човеков. Го гледам само на ТВ.

fala za informaciite jas chuv deka predaval na ekonomski do pred 6-7 godini otprilika, vistina e?

sea e ozenet chovekot zatoa ne go gledash

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 08:35

Влатко Илиевски...од Морал...среќа
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 11:43
Nekako mi se cini deka Latas e tema na mediumite i licnost na nedelata po emisijana kaj janko..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 13:40
Originally posted by blashka blashka напиша:

Влатко Илиевски...од Морал...среќа

dobar izbor

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
tacna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2007
Локација: Bermuda
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tacna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 13:41
FERUS MISTAFOV
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 16:03
Jasmina Mukaetova
let the force be with you
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:02

...jas chuv deka predaval na ekonomski do pred 6-7 godini otprilika, vistina e?
...

За тоа немам слушнато. Како што кажав, последен пат го имам видено (во живо) пред повеќе од 10 год. и од тогаш немам поим што се случува со него (освен што го гледам на ТВ како презентер)!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 19:08
Originally posted by james dean james dean напиша:

...jas chuv deka predaval na ekonomski do pred 6-7 godini otprilika, vistina e?
...

За тоа немам слушнато. Како што кажав, последен пат го имам видено (во живо) пред повеќе од 10 год. и од тогаш немам поим што се случува со него (освен што го гледам на ТВ како презентер)!

ok, thanks anyway

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 22:54

Многу ми се допаѓа онаа* плавата од Телма телевизија, што води некои емисии за сериозна музика. Мислам дека емисијата се вика Културна хроника . Одличен водител е - се гледа дека е интелегентна, фина, културна, а згора на се и топ изгледа (иако јас преферирам црнки ) Има многу убави очи

*не сакам да го употребам овој термин, ама што да правам кога не и го знам името.     

Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 01:40
da i jas pred nekoj den razmisluvav kolku vistinski ja dolovuva svojata profesija.............mislam sekogas e sredena no ne vulgarno ili slicno,zboruva uramnotezeno i pozitivno.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 17:32
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

da i jas pred nekoj den razmisluvav kolku vistinski ja dolovuva svojata profesija.............mislam sekogas e sredena no ne vulgarno ili slicno,zboruva uramnotezeno i pozitivno.........

Токму така!
На оваа телевизија има и други водителки со слични карактеристики.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 21:04

Ми се бендисува исто и една црнка од МРТВ што води утринска програма (не знам како се вика) и уште една нова од пред неколку недели. Мислам, се гледа дека МРТВ во тој поглед има стандард и не пушта секого на телевизија, што мене многу ми се допаѓа. Сепак, сé е "на нивоу" (што би рекол Жика Павловиќ )
(со, рака на срце, многу ретки и ситни исклучоци).

Изменето од james dean - 19.Март.2008 во 21:05
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 23:20

Дечкото со стегната вилица...
     Васко Евтов...  голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.